SerSel Nurcangndz Çok teşekkür ederim amin inşallah 🙏😇Allahım sağlıklı hayırlı bir şekilde size ve tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah 🙏Benim gebelik riskli o yüzden yatarak geçiriyorum Rabbim hayırlısıyla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin gerçek çok güzel bir duygu 🙏
DeryaEge Elif_48 merhaba. Geçen ay 20 gün bi regl gecikmesi yaşadım testler negatif çıktı ama doktorum geç döllenme olabilir demişti ama öyle olmadı regl oldum. C life diye bitkisel bir macun varmış onu aldım deneyeyim diyorum. Hormon testlerimi tekrar yaptırdım daha sonucum çıkmadı. Siz nasılsınız? Nasıl bebiş kaç hafta oldu :)
ShemsTural Hanimlar hamile kalmak isteyenlere Allah tez zamanda nasikb etsin hamile olanlarda saglikla kucagina alsin. Dualarim sizinle 🤗❤️
Serpil11 Adenbebek bende 35 yaşındayım benimde 11 yaşında kızım var ve şuan hamileyim ama tabi göbeğim çatladı kalasıya.yumurtalar tembelliğe alışıyor büyümüyorlardı ilaçla iğneyle zar zor büyüttük
Elif_48 DeryaEge İnşallah olur canım,çok bekleyince şartlanınca İnan olmuyor,rahat bırak kendini,demesi kolay biliyorum,ama İnan başımdan geçtiği için söylüyorum,bebeğim şimdilik iyi çok şükür,10+6 günlük daha,çok minik😊
Gzd80 Nurcangndz merhaba, 38 yasinda 2 tup bebek 2 asilama tedavisi gormus biri olarak ( su anda 27haftalik hamileyim) sana soyle soyleyeyim, yapilan yeni arastirmalar neticesinde ozellikle Amh degerinin cok dikkate alinmamasi gerektigi tespit edilmis. Onemli olan ultrason muayeneside doktorun gördüğü yumurta sayisi.. zaten yumurtalar toplanmadan da kalitesini anlamak mumkun olmuyor.. bunun yaninda tedaviye baslamadan once yumurta kaliteni arttirici bir takim vitaminleri doktorunun sana onermesi gerekiyor.. benim doktorum 4 adet yumurtam varken baslamadi tedaviye,verdigi vitaminler neticesinde 9 yumurt ile tup bebek tedavisine basladik... amh degerin kotu ciksa bile lütfen canini sikma.. zor bir surectir cok iyi anliyorum sizi
Elif_48 Gzd80 Tarama testlerini yaptırdın mı canım,ben çok korkuyorum o testlerden,1 hafta sonra çağırdı doktorum ikili tarama için
DeryaEge Gzd80 merhaba. Öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebişin. Hangi şehirdesin? Nerede yaptırdınız tüp bebek tedavisini?
DeryaEge Elif_48 sağol inşallah 🙏 Maşallah ona Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏 cinsiyeti öğrenmeye az kalmış ☺️
Gzd80 Elif_48 tarama dediğin 2li 3lü tarama mi? Ben direkt nifty testi yaptirdim 12. Hafta.. sikinti cikmayinca doktorum tarama yapmaya gerek görmedi...
Adenbebek Benim ikili taramada 1/730cıktı kombıne rısk doktor fetal dedi ama rısk degeri altında ne yapıyım bılmedım
Elif_48 DeryaEge Cinsiyeti falan da geçtim kuzum,sağlıklı olsun da,başka isteğim yok,sakın olumsuz düşünme,hamile kalmayı bir şekilde başarıyoruz,önemli olan sağlıklı bir şekilde hamileliği tamamlayabilmek,inşallah senin de hamilelik haberine hep birlikte seviniriz canım..
Gzd80 Elif_48 özel laboratuvarlarda yapiliyor sanirim sadece.. kandan bebegin kromozomlarina bakiyorlar, kan tahlilini yurt disina yolluyorlar, benim tahlil ispanyaya gitmisti, 10 gun sonra geliyor sonucu... 35 yas uzeri hamile oldugum icin dr. bu testi önermişti..
DeryaEge Elif_48 Çok teşekkür ederim. Amin inşallah 🙏 Allahım isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar versin.. çok sağol canım
Gzd80 DeryaEge selam, Ankaradayim.. Prof.Dr.Mustafa Uğur’un hastasiyim, ilk denemesinde tedavim başarılı oldu.. önceki denemelerim Timur Gurgan tarafindan yapilmisti ..
DeryaEge Gzd80 İstanbuldayım ben. Liv Hosp. de yaptırdım ama tutmadı. Nasıl devam etmeliyim kararsızım.
DeryaEge Gzd80 bahçeci çok kalabalık diye duyarım hep ve bazı forumlarda olumsuz şeyler de okudum bilemiyorum.