Cnsu11 Kızlar instagramdan bebe mucizesi sayfasından sipariş veren var mı acaba siparişiniz gelsi mi bebek arabası aldım ama kargoya verilmedi hala
Cnsu11 Sengul-9798 3 taksitle aldım zar zor biriktirdiğimiz para ile aldık 😔 dolandırıldım şikayet var a girdim orda benim gibi bir sürü kişi dolandırılmış paramı nasıl iade alacağım bilmiyorum siparişi göndermiyorlarmış bile cevap bile vermiyorlar arıyorum telefonları kapalı
Sengul-9798 Cnsu11 ahh canım ya bilindik bi sayfadan alsaydiniz ya heryer dolandırıcı oldum geçen bende dolandirildim instegram dan bi sayfadan şuan bebek mağzalarinin bir çoğu öyle olmuş şikayet et en iyisi
Brownie Cnsu11 geçen biryerde okudum kredi kartı ile aldıysanız hemen bankayı arayıp ödemeyi geri çektiriyorsunuz
Sengul-9798 Cnsu11 yok canım alamadım eşim uğrasma dedi ama sen cimer e filan şikayette bulun bi kaç kişiden duymuştum ücret iadesi iptal yapmışlar karttan birde cimer e şikayet etmişler
Cnsu11 Sengul-9798 yaptık canım bankayı da aradık banka araştıracaklarını söyledi bakalım iade olacak mı