Lilyamiya1 Kızlar merhabalar, Daha önce Nisan ayında kimyasal gebelik yaşadım ondan sonra bir dönem regl oldum. Bu ayda femara ve çatlatma iğnesi kullandım . Dün çatlatma iğnesinin 12.günüydü ve dayanamadım erken gebelik testi yaptım . Şimdi fotoğraf olarak da ekleyeceğim. Adetim de 26 sı gösteriyor .Sizce çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş midir kızlar ? Yoksa hala testte etki gösterir mi. Lütfen düşüncelerinizi bekliyorum kızlar 🫶🏻 
1kedi1bebe Lilyamiya1 bana doktorum çatlatma iğnesinden sonraki 10. Günden sonra kan ver yoksa yanıltabilir demişti. Çatlatma iğnesinden sonraki 17. Günde idrarda çıkmıştı anca.
PinkyJelly 14.güne kadar etkisini gösterebiliyor kişiden kişiye. 7.günde biten var 10.da biten var. İnşallah gebeliktir bekleyip koyulaşmayı takip edin
Lilyamiya1 PinkyJelly evet canım doğru söylüyorsun inşallah gebeliktir 🙏🏻 zaten testte baya silik sanırım çok yeni ya da iğne etkisi
OnlyBaby İnşallah gebeliktir aşkım adetinde yakınmış yani gebelik ihtimali yüksek testi tekrarla bakalım yarın koyulaşacakmı, bende 11. Günümdeyim yaptım çift gördüm yine ama bakıcaz ya hakkımızda hayırlısı verende alanda Allah yani
Lilyamiya1 OnlyBaby inşallahhhh bebeğimm evet yaa kafam ve içim o kadar karışık ki anlatamam ☹️ daha önce bir de kimyasal olduğu için korkuyorum ☹️hadi inşallah ikimizinde olsunnn dua edelim bol bolll♥️♥️ şey sorucam sana herhangi bir ağrın falan var mı ?
OnlyBaby Lilyamiya1 ağrı derken benim belim hep ağırır zaten bugün yine ağrıyo biraz daha sanki, kasığımda yumurtalıklarımda adet gibi bişey var yani şiddetli değil.
Mavikelebek- Bende dün akşam çatlatma iğnesi vurdurdum canım. Ama benim amh değerim düşük. Rezervim az 2 tane olgunlaşan yumurtam vardı yaptırdık. Hayırlısı artık bakalım. Benim gibi olup da çatlatma iğnesiyle hamile kalan var mı acaba
Lilyamiya1 Mavikelebek- hadi inşallah hayırlısı olsun hepimiz için canım 🙏🏻 ben nisanda çatlatma iğnesiyle kimyasal gebelik geçirdim işte maalesef ki
Mothertug Mavikelebek- ben çatlatma iğnesi kullandım ve sağlıklı artarsa değerim ben de gebelik var gibi :) Ama kuzum tek yumurta iki yumurta diye düşünme ben doktoruma sende çok güzel bir yumurta olmuş dediğinde ben ya keşke daha fazla olabilseydi diye üzülmüştüm o da dedi ki hayır bir iki tane normal ama çatlatma iğnesinde zaten istenilen bir yumurtadır kaliteli bir yumurta dedi. Çünkü yumurta sayısı çok olursa mesela biz bu ayı boş geçelim diyoruz demişti
OnlyBaby Lilyamiya1 hadi ya :( olsun canım verende alanda Allah sonuçta ben bu ay kalamazsam diğer aylar da denicem
Mavikelebek- Lilyamiya1 Ahhh kuzum benim Rabbim kolaylıkla, hayırlısıyla, sağlıklı bir şekilde isteyen herkese ve bizede nasip etsin inşallah güzelim benim 🤲 Allahım bizede nasip edecek inşallah 🤲
Lilyamiya1 OnlyBaby benim belim ve kasığıma ağrı giriyor 2 3 gündür birde göğüslerim biraz acıyor o yüzden sordum bebeğimm
Lilyamiya1 Mavikelebek- aminnn inşallah canım benimm🫶🏻 Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻 sen de var mı bir şeyler peki kuzum
Mavikelebek- OnlyBaby Hadi güzel haberler verirsin inşallah canım. 🤗 Ama sen herhangi bir sıkıntın falan var mı ☺️ Benim ümidim pek yok ama Allah büyük yinede ☺️
Lilyamiya1 1kedi1bebe bana doktorum sadece adet gecikmesinin 10.günü kontrole geleceksin demişti hiç test falan yap demedi ama ben dayanamadığım için yaptım testi işte
OnlyBaby Mavikelebek- valla pco var ama öyle günlerce gecikmezdi adetim senede 2 defa döngüm 45 oluyor
Mavikelebek- Mothertug Valla kuzum bende öyle diyorum inşallah kaliteli olur yumurtam ama basen ister istemez üzülüyorum. Yaklaşık 4 yıllık evliyim. 28 yaşındayım bazı doktorlar geç kalmışım gibi konuşuyorlar. Bir ümit denedik çatlatma iğnesini🙏 inşallah vardır sendede kuzum 🤲
1kedi1bebe Lilyamiya1 çaktırma başka bir doktora git beta hcg baktır 😌 o an sabırsızlık bekleyiş gerçekten çok zor.
Mavikelebek- Lilyamiya1 Yok henüz bende kuzum 2 yıl önce tüp bebekde denedik biz olmadı. Yumurtam boş çıktı. Bakalım bu iğnenin sonucu ne olacak 🤷♀️