Asyameva Merhabalar ağustos ayında bebeğim doğacak hastane çıkışı olarak ne alabilirim. Aklım çok karışık
Knergiz Asyameva hangi şehirde yaşıyorsunuz ben geçen sene ağustosta doğum yaptım aydın çok sıcak tek kısa kollu zıbın giydirdim uzun süre 24 derece üstü ise bunu öneriyorlar yoksa isilik olur bebeğiniz
yasolinko Asyameva müslin ince hastane çıkışlarından alabilirsin veya alt üst ayrı müslin takımlar ,, ben sıfır kollu zıbın çok aldım
Zeyzey055 Kısa kol vs alma da ince pamuklu 5 li takımlardan al rahat olur zibin tulum o tarz şeyler Müslim battaniye alabilirsin
Asyameva İsimli hastane çıkışı yaptırmayı düşünüyorum ama işte uzun kollu bir tulum giyilebilir mi diye kararsız kaldım
Amineazra Asyameva bende çevreme sordum tulumdan ziyade hastanede alt üst takım daha kolay dediler tulumu evde daha rahat kullanırsın dediler o yüzden ebeye verileceklere çıtçıtlı koydum alt üst şapka ve eldiven koydum bir de ince battaniye
Asyameva Amineazra isimli mi yaptırdınız? Bir de 5 li hastane çıkışları daha iyi sanırım yaz bebekleri için
Amineazra Asyameva aynen dediğiniz gibi onlar daha kullanışlı sanırım. bana iki tane hediye geldi biri isimli biri 10 lu. Bende yanıma 5 li takımdan almak istiyorum yedek olarak