1palyaco Merhabalar, erkek bebekte hamilelik kolay geçtiğini mide bulantısı çok yaşanmadığına dair söylentiler var kız bebekte ise daha zor geçiyormuş gebelik . Sizce de öyle mi yaşayan var mı ? Doğruluk payı nedir?
Baharmom_ 1palyaco ya benim kızım da çok kötü geçti şuan çok iyim gebeyim çok rahat geçiyor cinseyeti merak ediyorum daha gitmedim hastaneye 😬
Aysee1123 1palyaco Alakası olmuyor 👎 Bende tersi oldu mesela kızım oluyor şuan 22+3 teyim ve hamileliğim gayet rahat geçti, geçiyor 🧿
Sinan35eda 1palyaco bilmem benimde rahat geçiyor valla bı sorunum yok cok şükür bizimde oğlan 22+4 olduk öğrenmeden önce bı 10 15 gün mide bulantim baş dönmesi oldu okadar başkada yaşamadım birtek bel ve kasık ağrım var onlarda normal dinlenince geçiyor
Eda182834 1palyaco bnm ilk gebelik erkekti aşırı zor geçti mide bulantısı uyku hali 4 ay cektim şu an 2. Ye hamileyim bakalim daha cinsiyet belli değil ama hem bulamtim çok az sabah oluyor hemde enerjim yerinde
1palyaco Baharmom_ benim de henüz erken cinsiyet için ama şuan çok rahat geçiriyorum hafta olarak erken olduğu içinde olabilir tabi bilemiyorum 🤷🏻♀️ böyle söylentiler olunca merak ettim doğrusu. Etrafımda da kanıtlar nitelikte bu şekilde yaşamış insanlar var .
Baharmom_ 1palyaco kaç haftalıksin ben 18 haftalık en son 13 haftalıkken gittim belli olmadı bayram sonra gidecem
1palyaco Eda182834 pek doğruluk payı olduğunu söyleyemeyiz o zaman tamamen o an ki bünye ile alakalı bir durum galiba.
Agg0207 1palyaco asla doğru değil bu ikinci hamileligim kız olacak yine ama rahat geçiyor çok şükür bu kişiden kişiye göre değişiyor
1palyaco Agg0207 aynen ozaman vücudun o an ki durumuyla alakalı bir durum demek ki geçen sürecin nasıl olduğu .
Kalbiimde2can 1palyaco cinsiyetle alakasi yok ilk oglumda hamileligim cok güzeldi hic bir sorunum yoktu hamile gibi degildim doguma giderken bile hamile oldugumu unutmustum o derece rahatti ama simdi ikinci ogluma hamileyim allahim artik o gün gelsede sag salim kucagima alsam diye dua ediyorum ne ararsan var 😅
Berkos 1palyaco ilk gebeliğim kızımda herşey çok rahattı hiç hamile olduğumu anlamadım maşallah gebeliğim henüz bilmiyorum ama bunda daha çok zor geçiyor..