PrensinibekleyenAnnee acarsmom ögrenmeyin bence ben öğrendim değişti şimdi arada kaldık 😊az sabredin büyüsün
Hatice_5858 acarsmom bu sabah öğrendim 17 haftalığız erkek dedi ama net değil dedi 21 haftada ayrıntılıda bakalım dedi napcam bilmiyorum 2 oğlum var bu hep kız doğuyodu içime Allahtan hayırlısı artık sağlıkla doğsunda
Ftma2 acarsmom bende bugün gittim 12+2 günlük kız dedi ama ben daha küçük diye yaniılabilir diyorum hakkımda hayırlısı olsun
acarsmom Bsrblr yaa bende yarın gideceğim ilk oğlumu 11+5 de öğrenmiştim bunu çok çok merakk ediyorum yaa 🙈
Zekiye45- Bsrblr ay bende Çatlıcam meraktan ya bende 12+3 haftalıkım🫣 bakalım ne çıkcak kaçıncı haftada söylüyorlar acaba
Yelizdurmus41 acarsmom benimde 2. Hamileliğim 12+4 te gittiğimde sakladı kesinlikle göremedi ama 1 ay sonra gittiğimde kızım olacağını öğrendim . Çok şükür 💜 sakinliğinizi koruyun ve bol çikolata yiyin
Ceysu1111 acarsmom bana 11+5 te yani daha dün kız gibi dedi ama asla emin olarak demedi erken biraz dedi benim de kafam çoooook karışık
PrensinibekleyenAnnee acarsmom walla 13 haftalkıkken kesin gibi konuştu doktor dünde iki farklı doktor biri yandan duruşu erkek ama emin değilim kordon olabilir dedi digeride bı ara erkek gibi gördüm dedi öyle kaldı 😂
acarsmom Ceysu1111 ayyy evet insan ikilemde kalıyor eminseniz söyleyin diyeyim bari 🤣 emin deilse kalsın yaa insan daha da kafası karışık hale geliyor
Zeynepp1011 PrensinibekleyenAnnee sizinle aynı kaderi paylaşıyoruz benimde 1 oglum var 12. Haftalikken doktor kesin kız dedi 15te erkek moralim çok bozuldu tabi önce sağlıkları olsun ama yinede azcık üzüldüm
PrensinibekleyenAnnee acarsmom ya kesin dese hocam keisn mi bişey alıyım mı diyorum yok alma bı ara gördüm diyor bı ara nedir 😂😂 sen en iyisi Sivas’ta gidersin doktora dedi kaldı
aslanprenses_ O haftada doktorum yüzde 70 kız demişti. Şimdi 19. Haftadayım minik prensesim gelecek sağlıkla inşallah 🥰
PrensinibekleyenAnnee Zeynepp1011 ya bende az üzüldüm sonrada üzüldüm diye pişman oldum vicdan azamı çektim kız diye isim düşünmüştük ilkten erkek deselerdi inanın böyle üzülmezdim sonradan değişince bı tuaf oldum size kesin dediler mi bacak arasını gösterdiler mi
Zeynepp1011 PrensinibekleyenAnnee ya bacak arasını gösterdi pipisi dedi kesin erkek mi dedi eşim doktor %100 diyemem dedi bazen kordonla karistirabilirz dedi mecbur detaylıca gidecem
PrensinibekleyenAnnee Zeynepp1011 nasıl diyemiyorlar anlamıyorum benim doktorda bı ara gördüm dedi ama bişey alma dedi 😂 bana bacak arasını göstermesi ama video çektim bı ara açıp kapatırken sanki pop gibi bişey bende görür gibi oldum kaldı öylece