Busradc-1928 Tsh değerim 5. Haftada 3.9 çıktı , doktorum gayet normal dedi ama okuduğum yerlerde 2.5 den yüksek olmaması gerekiyor diyenlerde var , aynı durumu yaşayanlar var mı kafam çok karıştı bu konu da
Cgdmustn Busradc-1928 bende 3,02 cıktı doktor tekrar kan vermemi istedi bende bugün verdim öğlen çıkacak sonu bakalım
[silindi] Busradc-1928 gebelikte 2.5 alti isteniyor bence dahiliye doktoruna gidin bir de. Ben her ay kan veriyorum tsh icin dahiliyeye 3 cikmisti ilk olcumde sonra ilaci duzgun kullanamadim daha artti ilacin dozunu yukseltti doktorum filan. Onemli bir durum yani.
Eylul_1 Busradc-1928 Busradc-1928 Bende 8.ci haftamdayım tsh 4.14 çıktı bugün doktor düşük dozda ilaç verdi. kadın doğum vermedi ama dahiliyeye yönlendirdi o verdi. Doktor 1. Trimester için 2.5 üstü yüksek oluyor dedi istersen başka bir doktora daha git çünkü gerçekten herkes farklı konuşuyor ama doğru olan şu ki 2.5 üstü değer yüksek sayılıyor gebelikte
Busradc-1928 Tekrardan kan veririm o zaman teşekkür ederim [silindi] kadın doğum doktoru takip etmiyor mu peki bu durumu