Leylayibeklerken Bebeğim 8 günlük mama veriyoruz su vermiyorum.Su vermem gerekli mi kafam cok karıştı.
YuvarlanamayanPaanda Leylayibeklerken mama yada süt farketmez su vermen lazım canım heleki mama veriyrosan mecbur vermen lazım
2suprizbebek Leylayibeklerken benim cocugum kış dogumluydu doktor verme su mamadan alıyor dedi. Yaz olsaydı günde bi çay kaşıgı ver derdim dedi. Yaz cocuklarına içirin diyorlar
Nurr_22_22 Leylayibeklerken Şubat’ta doğdu kızım ilk günden beri veriyorum az az su somdi sıcak içi daha çok yanıyor çocuğun bazen su vermedim diye ağlıyor istiyor
minikoannesi123 Bu tarz konuları doktorunuza sorun bence, burada herkes kendi bildiği doğrusunu söyleyecek çünkü.
Busraakay_26 Leylayibeklerken tabikide hayır mamayı da su ile yapıyorsun hiç mi doktorlardan duymadınız Süt de içse mama da içse suya gerek yok
Bebek_5467 Leylayibeklerken bu konuyu ebeyle daha yeni konuştum mama veriyosun su ver diye kendi soyledi evet anne sütü alırken suya gerek yok ama mama verirken en azından günde 1 çay kaşığı su verilmeli anne sütünün içinde olan şeyler mamada yok kızım 11 aylık mamaya basladigimdan beri su veriyorum şimdi daha çok arttırdım ki bazen su vermeden mamada içmiyor mama su yerini tutuyo olsaydı şu istemezdi