merve1650 Kızlar zofer ilacını kullanan varmı mide bulantısı için artık kusmaktan çok yoruldum Ama kanser hastalarına veriliyo diye hala almadım böylede çok kötüyüm acaba bebege zarar verirmi
ikizlerimveannesi merve1650 korkma kullan canım ben aylardır kullanıyorum Doğuma kadar da kullanırım hatta bazen hapı yetmiyordu gidip serumla alıyordum daha da etkili bulantı ilacı yok zaten zofer zofran ve onzyd üçü de aynı
Himisase36 Çok geçmiş olsun canm bende bu ilacı kullandım inanki çok iyi geliyo bi bün bi gece çok rahat ediyordum ama etkisi geçince yine aynı
Ruken13 Mrb ben 2ay hergun kullandım bi sorunda yaşamadım tüm doktorlar önerdi4.ayın sonuna dogru bıtıyor zaten ozaman once yarım sonra 4de birine düşerek bıraktım.
Mlkengn Ben 4 hatta 8 mg bile kullandım ona rağmen istifra etmekten 7 kilo vermiştim. Ama doktorum içmemi, bir sıkıntının olmayacağını söyledi hatta bir ara düşük tehlikesi olduğu için öğürmemen bile gerekiyor deyip 8 mg olanı verdi. Yine de %100 bilemeyiz ama bir sıkıntı olacak olsa o kadar doktor vermezdi
merve1650 Onzyd aldım kızlar ay nasıl iyi geldi anlatamam 2 haftadır ölcektm bu işl sayesinde birşeyler yedim teşekkürler kızlar