BurcumEmrem Kızlar yarın doğuma gdiyorm, nolur dualarınızı eksik etmeyin , çok heyecan korku hersey var
BurcumEmrem Dilaraanl aynen bende korkuyorum duydunuz mu etrafınsdan birseyler ya acı ağrı hiç bir his yok dokunmalari hissediyorsunz diyorlar
Dilaraanl BurcumEmrem bebegim o kadar olur ameliyat sonucta. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin❤️
BurcumEmrem VildanOzcelikk hayırla inşallah sağlıkla alırız evlatlarimizi kucağımıza. Korkuyor musunz spinalden
VildanOzcelikk BurcumEmrem amin inşallah 🥰 korkudan ziyade panik bi insanım yapı gereği panik yapıyorum sadece yoksa bi şekilde yaşanıp bitecek inşallah herşey hepimiz için kolay ve güzel olur 💖
BurcumEmrem VildanOzcelikk duydunuz mu hiç spinal ile ilgli bseyler ben ameliyatta bsey hssederm diye korkuyorum blmiyorm ama birsey olmuyormuş dimi
VildanOzcelikk BurcumEmrem yani çevremdekilerin vs söylemine göre sadece çekiştirmeleri hissediyormuşsunuz belden yapılan iğne vs çok saniyelik bi hismiş sinek ısırığı gibi genel olarak ben hep olumlu şeyler duydum ve olumlu şeyler düşünüyorum umarım o şekilde yaşarız sonrasın da bol yürüyüş ne kadar yürüyüş yaparsak toparlanma süreci hızlı oluyormuş
BurcumEmrem VildanOzcelikk evet o cekistirme dedikleri olay nasıl birsey acaba, ağrı acı kesinlikle yokmuş öyle diyorlar ve kısa sürüyormuş sanirim ameliyat
Sug1 BurcumEmrem benim epidural olacak fakat ikisi de aynı etkide hiç acı hissetmeyeceğiz🙏🏻 modunuzu hep iyi tutmaya çalışın💕☺️