piyanoogrtmnanne Merhaba anneler, üç aylık hamileyim hamile olduğum belli oluyor karnım büyüdü , dar kıyafetlerde hemen top gibi görünüyor. Bu normal mi ? Biraz endişe duyuyorum anormallik mi var diye ilk bebiş
Youngmotherr piyanoogrtmnanne gaz olmadığına ya da şişkinlik olmadığına eminseniz normaldir 😂 ben 8 aylığım önümde yarım dünya var 🤣
Biannebikuzu piyanoogrtmnanne çok normal cnm rahmin neredeyse ilk döneme göre iki katından fazla artık bebek ve amniyon sıvısı var içerde limon büyüklüğünde bebişin
Aysee1123 piyanoogrtmnanne 18. haftaya girince çıktı benim hamile göbeğim🤰🏻Şimdi 22+3 olduk çok büyümedi öyle. Herkeste farklı ilerliyor
Linday Bende 4 aylık hamileyim benimde karnım baya büyüdü. 5 kg almışım toplamda. Doktor normal dedi ama bana fazla geliyor. Abartı veya normalde yediğimden daha fazla yediğimi de düşünmüyorum. Zaten tatlı vs yemiyorum.
Ggonc Linday benim de 24. Haftam 9 kilo aldım karnım ve popom çok büyüdü. Yemem normal asla abartmıyorum ödemim de var tabi
Merve7 6 buçuk aylık oldum ama bazı 9 aylıkların karnı benden küçük 😄😄 benim 5.ayda bir anda karnım çıkıyor ve inanılmaz hızlı büyüyor. İkinci gebeliğim