Sonsuzzz Dün gece rüyamda doktora gidiyordum ve cinsiyetimiz erkek çıktı 😌 neye yormalıyım içimden hep kız geçiyor ama aranızda görüp doğru çıkan ya da tam tersi çoktan oldu mu?
Zeynalnaibe Sonsuzzz ben kız görüyordum kızım oldu Şimdi iksiinide görüyorum bakalım bu nolucak hayırlısı olsunda🥰
PrensinAnnesi61 Sonsuzzz Ben rüyamda 2 kere kız bebek görmüştüm ama benim mi değil mi bilmiyordum sonra en son gördüğümde bir erkek bebek vermişlerdi kucağıma onu emziriyordum ve evet oğlum olacak👶💓🙏😄
nisancoco Ben hep erkek görüyordum. Hatta hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce yine rüyamda erkek bebek görmüştüm ama minnoş bir kızım oldu 👶🏻
Elvan77 Hamile kalmadan ömce hep erkek görüyordum hamile kaldıktan sora hep kız gördüm adını bile gördüm ama oğlum oluyor😂😍
MF0127 Ben ilk bebegimde hamile olduğumu bilmiyorken erkek bebek kovaladim rüyamda yakaladım ama sonunda. Sonuç çok minnoş bir kızım var rabbim uzun ömürler versin. Şimdi hamileyim bunun cinsiyeti ne olacak bilemiyorum 🥰
Gozde_nzl Sonsuzzz ben bekarkenden beri hep ilk çocuğum erkek olarak görüyordum ve rabbim erkek nasip etti bide erkek hissediyordum hep doğru çıktı
ardengunes Sonsuzzz beeennnnnn🥰 kızım olacakmış diye rüyamda rüya anlatmıştım 2 kere gördüm doğru çıktı 🤲🥰🧿
2609nrgl Sonsuzzz bende her muayeneye gideceğim zaman kız görüyordum ama oğluşum olucak 🩵 bende tersi çıktı gerçekten 😅