Sonsuzzz Dün gece rüyamda doktora gidiyordum ve cinsiyetimiz erkek çıktı 😌 neye yormalıyım içimden hep kız geçiyor ama aranızda görüp doğru çıkan ya da tam tersi çıkan oldu mu?
Oznurckr Sonsuzzz hamileliğimin ilk haftalarında 1 hafta arayla 2 kere erkek bebek gördüm rüyamda, suan da 27 haftalığım ve oğlumuzu bekliyoruz 🫶 son 92 gün
Hazniyee Sonsuzzz ruyamda hamile oldugumu gordum ve bı kızım oluyordu uyandım allah hayır etsın dedım .. daha reglime 2 gun vardı kalkıp kaset test alıp yaptım cokk hafıf bı cızgı gordum hamıle oldugumu ogrendım kızım oldugunu da öğrendim ve tam anlamıyla ruyam gerceklestı allah herkese nasıl etsın ne denır ki kımseyı mahrum etmesın guzel allahım
Ilkannelik41 Bende rüyamda 2 veya 3 defa kız çocuk gördüm ve kizımız olacak ama bence bilinç altındaki düşüncelerim yüzünden gördüğümü düşünüyorum hep kızım olsun önce isterdim çünkü 18+1 iz kizcemle💕
piyanoogrtmnanne Ben ismiyle seslendiğimi gördüm , erkek ismiydi , ama bilmiyorum görücez henüz vakti var öğrenmek için ☺️
Dilek1903 Sonsuzzz benimde içime hep erken doğuyordu 2 kere de rüyamda gördüm hatta kayınvalidem de rüyasında erkek görmüştü küçük erkek kardeşim de daha hamile olduğumu bile bilmiyorken oğlun oluyordu abla rüyamda demişti ve doğru çıktı canım 37+5iz şuan oğluşumla gelmesini bekliyoruz 🙏😇 ve hep beyaz tenli gördüm gördüklerimde bakalım nasıl olacak baba esmer ben beyazım 😂
Nunuuh Sonsuzzz Eveedd bende 12ci haftasinda doktora gidicekdik.Bir gun oncesinde ruyamda aynı anı gördüm doktor bana eved gördük qızınız olacaq diyodu😅Oylede oldu.12 de soylemedi emin degilim dedi 16 da partiyle ogrendik)
MelikeBlbl16 Sonsuzzz ben de rüyamda kız cocuk gördüm bana gülümsüyordu. Kızımız olcagını ögrendik sonra 🫠
Dnzglsm_123 Sonsuzzz ben ilk öğrendiğim zaman erkek bebek görmüştüm rüyamda. Eşim de cinsiyeti öğreneceğimiz günün sabahında rüyasında erkek bebek görmüştü. Oğlumuz olacak nasipse inşallah. 28. Haftadayim bekliyoruz sabırsızlıkla 🥰
Busra2017 İlk hamilelğim de kızım olucagını gördüm ve bi kızım oldu 😊 daha sonra bi kız bi erkek ismi gördüm kız ismi net erkek ismi üstü çiziliydi ismini de rüyamda gördüğümü koydum şimdi de bi oğlum olucak inşallah ♥️
Mmgndz Bende hep erkek bebek emzirdiğimi erkek bebek baktığımı bu benim oğlum felan dediğimi gördüm daha hamile olduğumu öğrenmeden. Hemen sonra hamileliğimi ve oğlum olacağını öğrendim😇
ladyax Sonsuzzz ben ilk gördüğüm 2 rüyada kız gördüm adını da söylediler sonra bir başka rüyada erkek olduğunu gördüm baya pipisini gösterdi bize ultrasonda falan ama kız çıktı bizim bebiş 🥰