SevgiVeysi41 Gunaydin güzel anneler ve adayları sabah sabah böyle Bi post acıyorum. Kusura bakmayın simdi size sorum şu sizler kacinci hafta da.kese ve kalbi duydunuz ne olur içimi aydınlatın 31 marta kurtaj oldum yine olmaktan korkuyorum
beyza_77 SevgiVeysi41 geç döllenme ise 10 haftaya kadar duyulmayabilir. Bide tek doktora bağlı kalmayın. Farklı doktora da gidin
fizikcianne SevgiVeysi41 keseyi görme haftalarını boşverin kendinize odaklanın çünkü o betayla ilgili herkesin betası farklı artar. Önemli olan 2 katı artış yakalayıp sağlıklı olması. Kalp atışı içinde doktorum 7. haftada çağırmıştı. Demekki o haftalarda duyuluyor
itsferu SevgiVeysi41 8+4 te randevumuz vardı o zaman duyduk kalbini 🤍 sakin kalın, rahat olun ☀️ benim de olmuştu kürtaj… şimdi 32 haftalığız ☺️
Kediannesi1 Haftada duydum kalp atışı içinizi ferah tutun zor ama stres yapmayın bebişiniz etkilenmesin
SevgiVeysi41 Kediannesi1 ya o kadar istiyorum inan 31 marta da boş gebelikten kurtaj oldum yine korkuyorum
SevgiVeysi41 3premsesinannesi hayırlısı ile inşallah bana da 2 defa gittim Bi defa kese oluştu dedi dünde gittim kese güzel gelişiyor dedi 10 gün sonra gel dedi dua edin ne olur
dexter 7+3te iyi bi cihazla duydum. devlet hastanesi ya da kötü cihaza sahip bi özelse 10 haftaya kadar bekletiyorlar. ben 5. haftada vajinal ultrasonla gelişim ve canlılık izlenmiştir diye sonuç almıştım bekleyememiştim kalp atışına kadar.
SevgiVeysi41 anneoluyorumx bana da dua edin lütfen psikolojim artık alt üst oldu senin kişide rabbim sana bagisalasin inşallah sağlıkla kucağında alirsin
SevgiVeysi41 fizikcianne doktor dün bakti kese güzel buyurmuş dedi ama tekrardan 10 gün sonra gek herhalde kalp yoktu
Kediannesi1 SevgiVeysi41 korkmayın bebeğinize yansımasın küçüktür daha annesi keseyi gördüyse güzelse kalp atışı da duyulacak inşallah
itsferu SevgiVeysi41 yok, bizim ilkti ve 13 haftada kalbî durmuş… kürtaj da tam doğum günüme denk geldi 🤦🏻♀️ psikolojik olarak hazır olmayı istedim ve bekledim, 5 ay sonra hamile kaldım 🥰