AysenurBaran Merhabalar gündüzleri normal normal derkende 13/8-9 geceleri 14/9 15-8 çıkıyo beslenmeme aşırı dikkat ediyorum 36. Haftamdayım bugün kontrolum var bunu söylersem sezeryenla alacaklar bebeğimi mecbur:(
Syma_07 AysenurBaran niye mecbur olsun canım yatış yaparlar 1 ay içinde 2.kez 15/10 la hastaneye yatisim yapıldı 35+4 günlüguz bugün takibe aldılar şuan hastanede yatıyorum
3premsesinannesi AysenurBaran söylemelisin normal dogumda tansiyonun yükselirse ya bebek yada sen etkilenirsin tansiyondan dolayi 3 kizimda erken dogum oldu sezeryan ile
iclaaall13 AysenurBaran tansiyondan acil doğuma aldılar beni protein de vardı idrarda 9 gün oluyo 35+4 te doğum yaptım böyle durumlarda riske atamıyolar anne hayatı da bebek hayatıda riske giriyor.
gozidk AysenurBaran bir sağlıkçı olarak söylüyorum e söylemezsen de bebeğinle sen riske gireceksiniz bu nasıl bir kafa sizin ki ya? Bebeğiniz daha önemli yapmayın allah aşkına eski insanlar hadi cahil insanlardı siz yapmayın bari
3premsesinannesi Syma_07 benim 2.kızımda tansiyonum 18 oldu ugrastilar dusuremediler en son acil sezrryan aldilar 1 kilo dogdu simdi 3 yasinda cok sukur
Syma_07 AysenurBaran ben 2.kez hastaneye yatış yaptım almadilar 3.gunum bugün yatisimin inşallah doğum olmadan çıkarım