Esenturgay Tekmeleri beni acayip mutlu ediyor ama bir modu var ki aman Allahım sürekli aynı yere vuruyor çok can sıkıcı oluyor 🥹😅 gerçekten canımı yakıyor ve hiç hoş bir his değil sürekli aynı yere defalarca defalarca 🥲🥲😆
Havvaca Esenturgay kaç haftalıksınız💞 teknelerden bende dert yanardim ama ciğer geliştirici oluyoruz iki gündür. Hareket o kadar azaldı ki Dr azalır demişti ama bu kadar beklememistim. Şu an nasıl özlüyorum. Her sabah 6 ya doğru uyandırırdi beni şimdi ben uyandım ama minnosum uyuyo hareketleri çok hafif 🥺🥲
Ruhsuz Esenturgay merhaba kaç haftaliksiniz ,benim de öyle 29+2 biz ,hateketler bazen can yakıcı olabiliyor ama çok guzel bir şey 🤗🥰🥰
meryemy Esenturgay ya ben 35 haftalığız sert tekmeler hiç yok herkes diyordu duramıycsksın felan ağrıdan bizim ki çok nazik
Havvaca meryemy benimde öyle canımi yakan tekmesi olmuyor arada sert vuruyor ama can yakmıyor yani 33+3 oldum ben Dr çok hareketli bir bebek dediği halde canımı yakmıyor bazen oturduğum yerde sallanıyorum ama 😂 dert yanardim yavaş vur oğlum diye ama 2 gündür çok sakin özlüyorum resmen 😞
Canimucizem Esenturgay 24.haftadayiz bizde maşallah gündüz pek miskin akşam oldu mu turbo moda alıyor kendini😂 benim aşağıya çok vuruyor o çok korkutuyor beni aşırı canım yanıyor tövbe yarabbim diyorum şimdi ordan ayağı cikicak normal mi acaba insan korkmuyor değil 😂
Esenturgay Canimucizem aaaa gündüz miskin akşam turboysa doğunca da öyle olacak gibi 😂 bebeklerin uyku düzeni anne karnından belli
Maras46konya-00 Canimucizem gene gündüz miskinmis benimki gece gündüz aynı öyle böyle değil şu an bile hiç durmuyır kaç haftadır ne zaman uyuyor diye düşünüyorum bazen 🤣🤣 hşc uyumuyor galiba cimcime 💃💃😊🧿🧿
zeynozey Esenturgay haha aynen ya 🤣🤣 aynı yere vurdukça, kızım orası çürüdü artık başka tarafa vur diyorum 😂😂
Havvaca Esenturgay ondan değil güzelim ya ciğer geliştirici vurulduk onun için hareketleri çok yavaşladı Dr normal diyo bakalım 1 2 güne düzelir inşallah ♥️
Maras46konya-00 Bende 23 haftalıgım yatsam vuruyor otursam vuruyor bir yere gitsem vuruyor 🤣🤣 hoşuma gidiyor ama sert de vuruyor karnım ağrıyor diyorum bu çocuğun uyku saatleri ne zaman 🤣🤣 🧿🧿🧿🧿