Htc6138 benden tavsiye ne kadar erken o kadar iyi kızlar , benim ilk bebeğim prematüre doğdu sıkıntılı bebeklik süreci geçirdiği için 3 yaşına kadar yaptıramadık, 3 yaşına gelince yaptırdık geçen sene, oğlumun psikolojisi bozuldu, ne zaman hastane görse korkuyordu , her ne kadar bayıltsalarda narkozun etkisi geçince anlamaya başlamıştı birşeyler olduğunu, yürüyen koşan bir çocuk olduğu için hayatını kısıtlanmış hissediyordu ne zaman bakım yapmaya başlasak deli gibi ağlıyor bağırıyordu onu öyle gördükçe bende ağlıyordum yurt dışında tek başımıza olduğumuz ve tecrübesizlik olduğu için saatlerce ağlardım, iyileşmesi de uzun sürdü. Küçük kızımda abisini öyle gördükçe korkuyordu ona birşey oluyor diye. Şimdi 19 haftalık 3.kez hamileyim yine bir oğlum oluyor nasipse , ve doğumdan sonra yaptırmayı düşünüyorum, çocuğum hasta olmasa hemen yaptırırdım ama sıkıntılar yüzünden hep kaldı, eğer bebeğinizin sağlığı yerinde olursa hiç beklemeyin derim , evladını öyle görmek insanı mahvediyor tecrübe ile sabit. Üstünden 8 ay geçti daha dün gibi hala sünnet durumları konuşulunca ağlayasım gelir 🥺