ElifKarata dolunayes ama smdi söyle bisey var 28.03.1995 doğumluyum yıl olarak girmedim ama ay olarak girdim 29 a. 28 mi yas olarak hesaplicam 29 mu 🤣🤣🤣
dolunayes Vilvilvil tabiki canim Allah bilir galibi benim ilk bebek saglikli olsunda onemi yok cinsiyetin hatta ilk kiz olsjn diyorum erkekden sonra cesaret edemem
Prenses_18 dolunayes 11ay hamile kaldım. Yaş 26. 37-9=28 görünüşe göre kız ama erkek bebek beklıyorum😁
dolunayes Prenses_18 dogru 11. Ay peki yasin girmis miydin geçen sene yasina hamile kaldiginda 26 miydin
mombarbie_ dolunayes askomun gönderirsini gördüm hemen yazayım bizim daha coook erken 4+2 yiz ama yazayım burda kalsın tutarsa tekrar yorumlarım ahahahah bizim sayımız tek bakalım bebiş erkekmi olacak yoksa kız mı 🤣
Rena98 dolunayes kizimidada denedim dogru cikti 1 yas 1 aylik kizim var ve onda cift sayi cikti yani kiz evet dogru
Prenses_18 dolunayes evet canim. Hatta cin takviminden tut hepsi kiz cikiyordu. Ama bebem yapti biseyler bozdu tum takvimleri🤣
dolunayes Prenses_18 oyle ama bende de tutmuyo bazi insanda naparsan teoriler tutmuyor :) benimde her yerde kiz cikiyor ama erkek dediler