anonimm1907 dolunayes bütün teorilere göre kızım olacak ama doktor cocugu erkeğe benzetti kesin bi şey söylemedi 🤣
Rena98 dolunayes tek sayi cikti evet bebegim erkek 17 haftaligim 11 haftada doktor tahmin etti simdide kesinlesdi
Busramomy dolunayes ayy doğru ben nisanda kaldim niye Mart hesabladim aklim son adete gitti nisan 1 de adet bitti sonrası kalmışım yani 25+4 =29 -9=20 yani çift ve kız geliyor ❣️
Hacerdogan dolunayes Erkek çıktı ama kızım olcak. Bütün hurafeler erkek diyor bana ama kızım olcak bende artık şüphede kalıyorum 3 farklı doktor kız dedi yeter 🤣🤣
dolunayes Hacerdogan hesap dogruysa tutmamistir ay olarak girmediysen yas tutmaz Vs son adet degil Hamile kalinan ay misal benim son adet 20 mart ama nisanda yumurtlama oldu nisan hamile kaldigim ay
Rena98 dolunayes kizimidada denedim dogru cikti 1 yas 1 aylik kizim var ve onda cift sayi cikti yani kiz evet dogru
Elfelf0 dolunayes hamile kldigimiz ayı nasıl bilcezki 17 Kasım son adet mesela belki 1 hafta sonra yumurtlama oldu belki 20 🤔
serensuat dolunayes Valla kime dediysem fire vermedi hepsi doğru çıktı🙈 bence erkek ya bu tahmin yüksek ihtimal tutuyor
dolunayes serensuat evet geneli tutuyor bazende yanlis hesapla ya yasina girmemis oluyo ya hamile kaldigi ayi son adet anliyolar :) banada bi tek senim teori erkek diyor gerisii kiz burası da kiz
Suleglpk_22 dolunayes Maalesef çıkmadı Yaş 23 hamile kaldığım ay Ocak -9 ile :15 erkek oluyor ama kız bekliyoruz😁