Sevda122 ben de Ayça Piraye düşünüyorum :)
Kız İsimleri ✨
emha21 bizim de Irmak Lena olacak sanırım
Tuba0202 ben zten Asya verdim canım klasik bir isim sizin bebeğinizde hayırlı olsun şimdiden 🥰❤️ sağlıkla doğsun büyüsün inşallah 🥰💓 kaç haftalıksınız
Tuba0202 Aksa tek başına ağır koyulmamalı diye biliyorum önüne bir isim eklemenizi öneririm Berra Aksa gibi gibi
asli_kaya63 16 . Haftadayız
cevriye35_ haklısınız ama tek isim seviyorum
TubaEraslan teşekkür ederim sizinkide hayırlı olsun görümcemin ismi de Asya güzel isim 32 haftalık benimki sizin kac hafta
Tuba0202 aminnn canım 🥰ben doğurdum şuan itibariyle 2.ayımıza girdik 25 nisanda doldu.
38+6 da bakalım sizin prenses ne zaman gelicek 🥰🥰🥰🥰
Em16 diyanete sordum bende kuranda geçiş şekli adn , aden bi körfezin adı, birde ad kavmi var kuranda geçen helak edilen bir kavim
TubaEraslan maşAllah darısı bana inş 1ile 10 Ağustos dedi ama sezeryan olduğum icin daha erken olur diye düşünüyorum bi de deprem bölgesindeyiz diye öyle Cok doktora gitmedim bayram sonra gidecem artık
Yagmure aynen biz de o durumdayız 35 haftalık olduk hala bi isim netleştiremedik.
Tuba0202 hastalanmsyıp sancın olmadıysa zaten çok gitmek gerekli değil bem her gece sancılandığım için mecburen gidiyordum iyi bişi değil sürekli alttan muane 🥺 bakalım az kalmışz yaa rabbim kolay doğum versin inşallah 😍😍😍😍
TubaEraslan inş Allah razı olsun teşekkür ederim
Hilalgurce kızmış öğrendim ❤🧸