Lovefrom Kızlar adetime bir hafta kala idrar testi yaptım ilj yaptığımda çizgi tam görmedim belli değildi masanın üzerine koydum aradan 2 saat geçmişti çöpe atacaktım baktım ikinci çizgide çıkmış 💚 Yorum yazın bakalım hamile miyim sizcee 💕
Busracetin Lovefrom canim hatirliyorum seni ,adetine ne kadar kalmisti , mutlaka kan tetsi yaptir daha garanti sonuç olirsin , adetine kac gun kala cift cizgi gordun peki ?
Msalbyrk Lovefrom benm adetim 7 gun geçtiği halde iki çizgiyi görünce inanmadm hemen acile gittm kan verdm. Kan sonucun önemli canm
merii07 Lovefrom normalde 10 dk yada 30 dk sonrası geçersiz sayılır tekrar yap istersen emin ol hamiş olduğundan ♡
Lovefrom Busracetin adetime bir hafta var canım Pazartesi yaptırayım diyorum inşallah o zaman da 5 gün kalmış oluyor
Lovefrom [bilinmeyen] yalnız benim akıntım yoğun kasık ağrımda var belirtim de var ovulasyon günlerimi de değerlendirdim
Ysn Lovefrom yaptığınız testin prospektusunu okursanız görürsünüz cnm ilk 20 dakika sonrası çıkan sonucları değerlendirmeyin diye.
mvx Lovefrom Böyle bisey geldi benimde basıma Ben bu testlerden iki sefer yapmıştım her ikisinde de hic bisey cikmamisti bostu kenera bıraktım öyle donup baktığımda çift çizgiydi ihtimal vermemiştim ama çıktı çok şükür 🤲 senin içinde hayırlısı olsun insallah 🧚♀️❤️
Lovefrom mvx bende hissediyorum canım en önemlisi hissetmek bence inşallah vardır kan testiyle kesin sonuç alacağım ☺️
Nergiz31 Lovefrom canım bende adet olacağım gün elime aldim gebelik testini yaptım çıkmadı aradan 1 saatten fazla geçti yaptım misafir geldi köseye attım bakarım diye unuttum bakmayı sonra aklıma geldi baktım ikinci çizgi çok silikti kan verdim hamileydim ama ben senin gibi hafta sonuna gelseydi dayanamaz acilde baktırırdım diye düşünüyorum ama insallah bebisin vardır 🙏🏻🙏🏻🙏🏻