YigitPoyrazMomm 14+4 günlük hamileyim az önce karnımdan kalp atışı gibi biseyler oldu atı biraz sonra durdu aşırı net hissetim dedim belki hareketleri yok kalp atışı bildiğiniz hızlı atar ya korkuyorum acaba bisey mi oldu yasayan aranizda var mı böyle biseyi
AsELinAnneSi__ YigitPoyrazMomm bilmiyorum aynısı bende de oluyor bebeği hissediyorum diye önemsemedim doktora sorarım diye neden olur 17+2 yiz bizde yaklaşık bir kaç haftadır öyle kalbim karnımda gibı tık tık atıyor sizinde mi öyle ?
34Meltem12 YigitPoyrazMomm Canım bende 26 haftalık hamileyim bazen bende hissediyorum bildiğin kalp atıyor resmen ama akışına bıraktım normaldir heralde 🙄
Meleklerininannesii YigitPoyrazMomm hıçkırıyorlar öyle olunca canım benim korkma kötü birşey yoktur Allah’ın izniyle 🙏🏻🌸
Damlagulll YigitPoyrazMomm bazen seyirme deriz bebekle ilgisi yok kasların oluşturduğu bir durum birde bebegin bazen hıçkırık tutmasindan olur çok sık olan birsey hepimizde vardır bu telaslanma gereken bir durum değil canım
YigitPoyrazMomm AsELinAnneSi__ ilk baş pit pit hisetim birden hızlandı evet dediginiz gibi atıyordu sonra hızlandı
AsELinAnneSi__ YigitPoyrazMomm benim surkeli öyle ilk gebeligim dediğiniz gibi doktora sormayı unuttum bebek iyi deyince yoğundu bide dışarıdan belli oluyor ritmik şekilde
YigitPoyrazMomm AsELinAnneSi__ ben şuan ilk defa yaşadım merak ediyorum.acaba neden öyle.hizla attı yok ben karnıma bakmadım sadece hızını hissetim korktum
Asikiz19 İlk başta ufak kalp atışı gibi atmaları hissetmiştim. Git gide yoğunlaştı ve öyle bir hal aldı ki artık o atışların bebek hareketi olduğunu anladım. İnsan ilk başta ayırt etmekte zorlanıyor
AsELinAnneSi__ Asikiz19 kız arkasin olup geçmiş benimki ney her uzandigimda oluyor bebek mi bu ilk gebelik heyecanlandım bı an sasirdim 😂
YigitPoyrazMomm Asikiz19 yaa inanmiyorum rabbim ne güzel birşey vermiş ben korkmuştum ilk gebeliğim dedim noluyoz demek hareketleri çok tesekur ediyorum hiç anlamadım demek o yuzden😢 ağlarım ben buna simdi
YigitPoyrazMomm Elis-im onun hickrigini yerim canım poğaça çekmişti onu yaptm yedim oturdum biraz zaman geçti üstünden şuan aşırı buyulendim😍💕
YigitPoyrazMomm 34Meltem12 ya erkenden hissetmek ne güzel bambaşka duygumus kurban oldum Allah neler yaratıyor😍😍💕
Asikiz19 YigitPoyrazMomm ne demek inşallah çok rahat bir gebelik geçirir ve sağlıkla kucağına alırsın