iremurat Bebeğimde ense kalınlığı cıktı simdide detayli ultrasonda bisey çıkıcak diye korkuyorum psiklojim bozuldu 😔
Emineymen iremurat Allah korusun canım benim arkadaşıma söyleyip moralini bozdular ama çocukta hiç birşey yoktu iyi düşün iyi olsun
HazelBaskal iremurat aynen komsumada ense kalinligi var dediler sapasaglam bebegi sukur baska bir doktora daha kontrl ettir
irem5803 iremurat detaylı ultrason kaç haftalıkken oluyor canım ? ben 19. haftaya girdim onu yaptırmadım 3 lü test i yaptırdım sonucunuda salı alıcam
Pinaryyim Kalbini ferah tut bn o testi yaptırmayı düşünmüyorum yanlış ölçümlerden dolayı psikolojim bozulmasın diye.
Emineymen Bende yaptırmadım çünkü illa ki negatif birşeyler söyleyip üzüyorlar insanı ikili test temiz çıkmıştı başkada bişey yaptırmadım
iremurat Emineymen hep ıyi düsunmeye çalışıyorum ama aklımdan çıkmıyo çünkü beni çok korkuttular 4mm cıktı ense kalinligi aldır bile dedi doktor 😔
HazelBaskal iremurat yanlis mi kontrl ediyorlr bilmiyorm bu aralar herksten duyuyorum bunu ense kalinligi var dediler bir sey cikmadi sonra diye
HazelBaskal iremurat amin canim insaallah hata yapmislardir tekrar baktir sen hepimize saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin rabbim🙏
Momtobe irem5803 uzman bi doktora git detaylı için içini ferah tut dicem ama zor durum bende yaşadım dua edicem sanada