Pikachukiz53 Ben eşimi istiyorum çünkü eşimin yanında her konu da aşırı rahatım ve kendimi huzursuz hissettiğim de daima beni güldürecek şeyler bulur ve stres seviyemi düşürmeye bakar bu yüzden her alan da eşimin yanında olmasını tercih ediyorum
incinur0102 AyzaYaz3675 Kız merak etme bizimkiler trip atıp duruyorlar 😄 İçime atıp kendime dert edeceğime onlara dert olsun boşver kendin nasıl rahat edeceksen o şekilde davran
Elifmom AyzaYaz3675 inanır mısın sırf yemek derdi olmasın diye buzluğum full yiyeceklerle dolu kız kardeşim yanımda evde olacak temizlik yemek Bir de kızıma bakacak yine de buzluğunu doldurdum doğumum belli olduğu için bozulmayacak bir haftada ayanacak şekilde yemekler yapacağım atacağım dolaba topqrllana kadar
AyzaYaz3675 Elifmom bende buzluga stok yapmaya başladım biraz. Yazın zaten aparatif şeyler daha iyi oluyor.
AyzaYaz3675 Elifmom Allah yardımcımız olur inşallah inanıyorum ben. İnsan rahat edemiyor diğer türlü. Sonuçta en özelimizi eşimiz biliyor ve en çok onunla rahat ederiz. O yoldaşa tek olmak bile daha mantıklı kimsenin tribi ile uğraşamam zaten kalmak isteyenlerde bebeği sevmek için kalıyorlar bana göre. İnşallah kolay atlatırız canım
Elifmom AyzaYaz3675 amin canım inşallah yanımda eşimin olmasını çok istiyorum ama o da kalmıyor mecbur tek başımayım bir de oradaki hemşirelerin insafına kalmışım e bileyim bir rahatsızlansam ya da zorlansam çağırsam İnşallah yardımcı olurlar.
Elifmom AyzaYaz3675 kesinlikle Allah’tan yazın olduğu için hafif şeyler çorbalar yeşillik daha çok tüketiliyor ve bunların hepsi de süt yapan şeyler
Gamzeizmir35 AyzaYaz3675 eşim vardiyalı çalışıyor. Gece vardiyasindayken 39. Haftamdaydim. Yalnız kalmayayım diye Erkek kardeşlerim gelip kaldı. Hastaneye refakatçi olarak annemi ve eşimi istedim. Tuvalet vs islerini eşimle halletmek istemedim. Annem yardımcı oldu. Evde de 1 2 gün yardımcı oldu. Sonrasinda kendim hallettim hep.
AyzaYaz3675 Elifmom olurlar Allah’ın izniyle. İçini ferah tut. Sağ Salim kavuşuruz inşallah bebişlerimize
SheeR AyzaYaz3675 daha dün doğum yapmış biri olaraktan 🥰 sezeryanla doğum yaptım yanımda ablam ve eşim kaldı iyi ki de iki kişi tercih etmişim şuanda da evde ablam annem kvalidem var bebek ağlayınca ben direk alıp bakamıyorum yardımcı oluyorlar biri bana bakıyorsa diğeri ağlayan bebeğime bakıyor tabi ben ayaklandıktsn sonra bende kimseyi istemiyorum ama yanınızda doğumdan sonra biri kalsın tavsiye ederim yani
ISILTAN AyzaYaz3675 Sonuçta bakım ve yardım dediğinde evi temizlemek toplamak yemek yapmak olmalı yoksa bebeğin nesine bakacaklar Keşke yapsalar … Biz başkalarına yardım etmişizdir ederiz başkalarından bize yardım gelmez malesef .