Nrdndgnsd1233 20 haftalık hamileyim bebeğim beyninde koloid pleksus denilen bir kist varmış doktor 24 -28 haftaya kadar kaybolur dedi başına böyle bilet gelen olduğu arkadaş
Irmakozcan Nrdndgnsd1233 evet canım benim bebeğim de de var bana aminiyosentez önerdi ama yaptırmadım 15 haftalıkken söylemişti şimdi 19 haftalık geçer diye umuyorum başka septom yoksa geçiyormuş zaten sağlıkla gelsinler inşallah 🙏
Sultannbstrk Nrdndgnsd1233 benim de vardı doktorum çok takmamı büyük ihtimal geçeceğini söylemişti ve de geçmişti çok şükür
Irmakozcan Nrdndgnsd1233 canım bana 14 haftalıkken beyninde kist var demişlerdi bugün 20 haftalık olduk kontrolüm vardı çok şükür geçmiş seninkide geçer inşallah merak etme 🙏
Nrdndgnsd1233 Irmakozcan çok geçmiş olsun kaç mm ve kaç tane sizin ki başka semptom ne mesela biliyormusunuz. Çok endişeliyim 😔
Irmakozcan Nrdndgnsd1233 bir kaç tane demişti doktor yani gelişiminde problem yoksa başka sorun yoksa bebekte ilerleyen haftalarda geçtiğini söyledi
Nrdndgnsd1233 Irmakozcan bende iki farklı doktora detaylı ultrason yaptırdım ek bi sorun yok çok şükür geçecek inşallah 🙏
Nrdndgnsd1233 Bende Sultannbstrk bende iki farklı doktora ayrıntılı ultrason yaptırdım ek bi sorun yok dediler çok şükür 🙏 inşallah geçece k
Fmcsa Nrdndgnsd1233 banada söylemisti doktorum 17 haftamda sonra 21 haftalık olduğumda detayli ultrasona girdim çok şükür kaybolmuştu. Korkmayın sizinde kaybolur rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.🤲😇