FKRKS29 Bennuss yaa 25 mm ye kadsr gözükme şansı varmiş cok dua edelim inşAllah güzel haberler alırız benim 11mm mis kese. Bi dahaki kontrol ne zaman acaba
Bennuss FKRKS29 bayram sonrası 10 gün inşallah cok üzüldüm doktorda 20mm ye kadar dedi bana alttan baktı görmeyince üzüldüm geç döllenme dir inşallah 🤲🏻 dua edelim rabbim hakkımızda hayırlısını versin 🤲🏻
Aliyee96 yesilkelebek benimde adet tarihim ile ultrason verileri uyumlu değil, tam olarak ne demek bu? Yumurtlama geçmi olmuş?😐
FKRKS29 Bennuss Aminn Aminn bende çok üzüldüm sadece kese var diyince Rabbim Çocuklarımızı Hayirlsi ile bize bağışlasın ❤️ Evlat acısı yaşatmasın bende ayın 10 u 11 gibi gitcem insAllah❤️
Aliyee96 yesilkelebek bende kese var, embrionda var dedi ama bir hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi😐 biraz stressliyim
yesilkelebek Bennuss belki sizinde geç yumurtlama geç döllenmedir. Banada doktor bekleyelim dedi. Herşeyin başı moral ümidinizi yitirmeyin💜
yesilkelebek Aliyee96 o zaman hiç stres olmayın sonraki gidişinizde kalbini dinlersiniz. Ayrıca geç döllenmenin hiçbir olumsuz etkisi yok bebek üstünde
ALPAYDIN Yeniannis-s 6. Haftada gördüm zaten daha önceki haftalarda hamile olduğumu bile düşünmüyordum 😅