glrasl Slnanl bir kase yoğurda bir çay kaşığı zeytinyağ günlük tüketin çok faydasını görürsünüz bir de kuru kayısı ve su düzenli yapın her gün lavaboya çıkarsınız
BuSee_ Slnanl hergün 3-4 tane kuru kayısı yiyorum ve üstüne koca bir bardak su içiyorum gün içerisinde saat dilimi farketmeksizin ve hiç kabız olmadım dene kesinlikle aksatmadan hergün ye canım faydasını görürsün
Esra_0023 Slnanl Kuru kayısı bana iyi gelmişti birde muz yedim oda işe yaradı bende istersen deneye bilirsin
Laleozkan_09 Slnanl taze kayısının hoşafını yapın. İsterseniz hiç şeker kullanmadan kaynatın. Hiç affetmiyor hemen kabızlık gidiyor Bol bol su içmeyi ihmal etmeyin. Çok geçmiş olsun
Slnanl Ah sorma benimde aynı demir takviyesi yapıyor bence öyle düşünüyorum kramplar beni bitiriyor 🤦🏻♀️
Aygl61 Katı şeyler çok tüketmemeye çalışın ben günlük kahvaltıda 2 kayısı yerim 30. Haftamdayım kabızlık şükür hiç yaşamadım birde çok zorlanıyorsanız klozette ayağınızın altına hafif bir yükselti koyun kolaylaştıracaktır 😊
Sunshine__ Benim de tam tersi ishal oluyorum kabız değil afedersiniz artık popom tuvalete gitmekten pişik olmuş yürürken otururken yatarken çok acıyo banada yardımcı olur musunuz 😞😔
bbcagla Sunshine__ çok geçmiş olsun, bu kadar ishal olmanız dahiliyeye görünmenizi gerektirir. mutlaka bi muayene olun olmadıysanız. leblebi, muz, kahve limon karışımı ishale iyi gelir
Merv52 Slnanl canım yulaf ezmesini yoğurtla karıştr on veya on beş dk sonra ye . Bnde çok işe yaradı .
Madeinpelin Doktorunuzdan magnezyum rica edin suya atılan hemen faydasını görürsünüz ben öyle kurtuldum
Gecemboncugumm Slnanl kayısı ve siyah eriği biraz suda kaynat. Gece beklesin sabah aç karnına iç. İçine bir yemek kaşığı zeytin yağı eklersen etkisi artar. Ben öyle kurtulmuştum.