Hsna1 7haftalik hamileyim 2 haftadır yoğun akıntılarım oluyor ve afedersiniz ama hafif kokusu var böyle birsey yaşayan varmi. Normal mi 1 hafta sonra doktor kontrolüm var sabredemedim o zaman doktoruma da danisicam ama once sizinle konuşmak istedim
burcuali38 Hsna1 ah akıntı hepimizin derdi 🙆 kokulu ve yeşilimsi olduğunda mantar oluyor galiba tam bilmiyorum benimde çok akıntım var doktorum fitil veriyor ama geçmedi hiç.Korkmana gerek yok doktora gittiğinde söylersin fitil yada başka bi ilaç verir
Tubis Hsna1 koyu tenkli ve kokuluysa tahlil yapmaları lazım .enfeksiyon vardır ve mutlaka ilaç tedavisi lazım.doktorunuza mutlaka iletin
Didemalkanendik Hsna1 seni rahatsız edecek derecedeyse git bence bekleme kontrolünü benmde var ama çok yoğun değil koku falan da yok
Hsna1 burcuali38 😌 insallah önemli birsey değildir bir düşüğüm var o yuzden herşey beni tedirgin ediyor teşekkür ederim
burcuali38 Hsna1 sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benim ama korkacak birşey olduğunu sanmıyorum akıntıyı her hamile yaşıyor malesef 😇
lkayRazgatLolu Hsna1 akıntının çeşitleri var doktora rengini kokusunu vs söylediğinizde ona göre ilaç veriyor ihmal etmeyin Allah korusun akıntı enfeksiyonundan bebeğini kaybedenler var. Bebeğe geçerse iyi değilmiş. Bol su içmek gerekiyormuş.
Hsna1 Didemalkanendik çok sukur rahatsiz edecek kadar değilde hani normalden birazdaha fazla olunca danışmak istedim burdan sizede teşekkür ederim ilginize😊
Hsna1 [bilinmeyen] bu durumu yasamis olanlari duyunca sonrada iyi olduklarını için rastlıyor teşekkür ederim kaç haftaliksiniz