Hayriye1234 alleynagg18 kalınlığına göre değişir bunun net bir cevabı olmaz sanırım. Benimki öyle büyük bir perde değildi ona rağmen normal doğum şansın yok demişti doktor bana. Sezaryen oldum
Smeyye_9195 Hayriye1234 Rahimde perde olup olmadığı nasıl anlasiliyor. Ben düşük yaptigimda ve simdi ki gebeligimin ilk zamanlarinda vajinal ultrasonla musyene olmusgum doktorum hicbir sey soylemedi . 31+2 haftalik hamileyim doktorum aciklik var mi diye muayene etti rahminde perde vsr dedi anlamadim
Hayriye1234 Smeyye_9195 benim de doğum sancısıyla gittiğimde yaptığı alttan muayeneyle gördü. O zamana kadar bir şey dememişti. Şimdi ikinci gebeliğim ve doktora rahmimde perde olduğumu söyledim karından ultrasonda da gördü
Balahatunn Benim de perde vardi ilk hamileligimde. Normal dogum olur demisti doktorum. Hatta serklaj dikisini de 37 de almisto normal olsun diye. Ama bebegim perdeden dolayi donemedi, sezaryrn oldum
Zehraargan Bende de perde var o yüzden serklaj da oldum şu anda 19. haftadayım. Sürekli yatarak geçiyor hamileliğim. Doğumda da büyük ihtimalle sezaryen olurum. Bebeklerimiz sağlıklı olsun da normal sezaryen önemli değil
Balahatunn kubraQwe kanamam hic olmadi canim. Ama surekli temkinli ilerledik. Her gun progestan kullandim. Haftada bir proluton igne yapildi. Haftada belli bir haftadan sonra kasilmalar icin tansiyon ilaci kullanmistim