Asikiz19 26+4 yetim, gebe olmayan halime göre biraz daha erken yoruluyorum, bazen de midemde yanma oluyor ama çok yorucu değil. Sadece ilk doğumum olacağı için sürekli nasıl olacağını hayal etmeye çalışıyorum. Kafamı bu biraz meşgul ediyor.
EmineTarik ozzlemk benimde ikiz oğullarım olacak senin Eylül olmaz doğum o zaman benim Ekim görünüyor ama bizde son hafta 37 miş o yüzden benim Eylül olacak nasip olursa
Mineee66 EmineTarik benimde ikiz oğullarım olacak şuan 28+3deyiz tahmini benimde eylül 18 felan gözükuyor
Portredekitirtil Busra4008 aynıyız canım sat 28 kasım seninde sanırım. 00 itibariyle 29+3 oldum. Sıcaklardan ter içinde kalıyorum mide yanması had safhada neyse ki az kaldı allahın izniyle. Ama bizim doğum ağustosta olacak inşallah 37. Haftada
kadertugrul7 Busra4008 27+4teyiz saat gece 2 buçuk akşamdan beri kusuyorum ne halı kaldi ne yatak yorgan lavaboya gidemedim bile bir anda geldi neden oldu anlamadimda 16 haftadan sonra kesilmişti kusma bulantilarim
Demetmom Koztaburcan evet banada 25 Eylül dedi doktor o kadar bekler mi ki yaa 40 haftayı bence 15 i gibi olabilir hazırlıklı olalım 😅
Mineee66 Busra4008 28+3 ikizlerle başım belada😁 nefes almakta güçlük çekiyorum kaburgam kırıldı sanki belim kopuyorr vajinamda hep bi baskı 😄
EmineTarik Mineee66 benim 23 haftalık Ekim görünüyor ama 40 haftayı beklemesi mümkün olmadığı için Eylül annelerine baktım 😊
Mineee66 EmineTarik doktorum bana 35. Haftayı bulursak çok iyi demişti 35. Haftadan sonrada bi sıkıntı olmuyormuş yani küveze felan gerek yokmuş
ikiprensannesi__ Busra4008 28+4 çok şükür iyiyiz bel kasik ve bacak ağrıları biraz zorluyor ama olsun oğlumun canı saolsun ❤️ hepimiz sağlıkla kavusalim yavrularımıza canım hamişler 🤲
Rabiamesut01 Bilge_11 ay evet ağlamak istiyorum yatamayınca ve hemen hemen sadece 4 saatle ayakta kalıyorum 😭
Oznur_ece65 Busra4008 bende onlar yok ama bir insan yürümeye bile üşenir mi o yani hiçbir şey yapmak istemiyorum 😂
Maras46konya-00 Ben 24 e girecem ama erken olma ihtimalini de katarak eylül ekim arası diyorum bol tekmeli gece gündüz geçiyor 💃💃🧿🧿
Elifeski22 Busra4008 27+0 😊 Tahmini doğum tarihimiz 22 Eylül 🥰 Bazen ağrılar oluyor.. Oturup kalkmak zor geliyor ama yine de güzel gidiyor şükür 😊
_Daydreamer_89 Mineee66 36.haftada doğurdum 11 gün küveze girdiler kiloları çok iyi olmasına rağmen o hiç belli olmuyor doktor yanlış bilgi vermiş 🙈