Hilalbeby Ayy çok zordu ya normal doğurdum şimdide emsin diye uğraşıyorum sağ göğsü emmiyor solu emiyo azıcık napsam nasıl alistirsam ilk süt zaten sıvı ya sonradan beyaz süt geliyo ama emse işte
Hilalbeby Mugeliya acilmam ve sancı ile gittim yatış yapıldı sonra yavaş yavaş acilmam artınca doğum gerçekleşti ama çok zordu ya
Hilalbeby Biryeniannee çok teşekkür ederim öğrendim 2900 doğmuş şuan da da şişkinlik inince bir de az emince 2700 olmuş
Yaprakkkk Hilalbeby gogsunuze masaj yapın bol bol su tüketin ve hep gogsunuzde olsun bebeğiniz temas halinde olsun. Kaç kilo doğdu acaba emme de zorluk yaşaması belki haftası ve kilosyla alakalıdır birkaç güne hemen toparlar alışır
Hilalbeby Yaprakkkk bende yanıma alarak ilerliyorum masaj yapıyorum kilosu ile ilgili bilgi vermediler bende sormadima ama 2500 gibi gorunuyo 37. Haftada doğdu
Sdayktglc Hilalbeby bende geçen hafta 36+3 te doğum yaptım. Hastanedeyken benim bebeğim de almıyordu sonradan almaya başladı. Sen emzirecegin zaman ilk o almadığı göğüsunu dene istemiyor diye vermemezlik yapma.
Hilalbeby Sdayktglc evet evet bende öyle yapmaya çalışıyorum açıldığında 2 saat arayla emziriyorum ya ilk o göğüsten veriyorum yavaş yavaş getirsin sütü
xilda Hilalbeby güle güle büyütün bebeğinizi inşallah 💕 neden zordu sancılar dolayısıyla mı? Dikişiniz oldu mu acaba?
Hilalbeby xilda teşekkür ederim evet çok sancım vardı zor ıkınarak doğurdum dikişim oldu evet bebeğin eşi gelmediği için ameliyata aldılar orda kötü oldu
YaseminBatrk Hilalbeby ne ameliyatı aldılar. Sezeryan gibi mi nasıl ilk defa duydum. Geçmiş olsun bu arada Allah mübarek eylesin.