Mercanus Demir ilacı kullandım kabiz yaptı bıraktım. Kabizlik yapmayan Demir ilacı önerisi olan var mi?
Simge_celen_ozyildiz_ Mercanus Ferro sanol Gyno falan var bende kabızlık yapmıştı şuan ferrum kullanıp su tüketimime dikkat ediyorum çok şükür yaşamadım
Sevalinkaa Bilge_11 bana da verdi doktorum yarın başlıyorum. Bulantı kusma yapıyo mu? Önceki Demir İlacım çok kötü yapıyordu beni çünkü
birnilmeselesi Bende tam tersini aradım belki 3 ilaç değiştirdik ama hepsi ishal yaptı baş dönmesi bulantı da cabası …doktora söyleyin isterseniz değiştiriyor
Smysn07-09 Ferrum bende fena anlamda kabızlık yaptı bıraktım tekrar basllatti doktor ama hiç memnun değilim
Mervece_16 Simge_celen_ozyildiz_ Ferro sende baş dönmesi mide bulantısı mide ağrısı yaptığı canım ben atıyorm yarım saat sonra midem ağzıma gelecek gıbı oluyorm
Gamzeinan Ferro sanol kullandım hem kabızlık hem ishal yaşadım ferramat verdi o da sorun çıkardı büyük abdestimin rengi bile yeşile dönüyodu doktor ısrarla kullan diyor ama bağırsaklarım çok kötü oluyor sanırım bütün demir ilaçları aynı 🤷🏽♀️
OptOzen Osende adında demir ilacına başladım. Kabız yapmıyormuş. 2 gündür sıkıntı yaşamadım. Biraz daha kullanıp size de bilgi veririm. Kabızlık şikayetim oldum olası olduğu için doktoruma kabızlık yapmayacak bir ilaç istedim ve bunu yazdı
Onemother1 Mercanus evet feramat bana çok kabız yapıyordu.sidefer verdi bağırsaklarım rahatladı resmen
MutluGunler Mercanus Ben kullandım. O da kabızlık yaptı. Kabızlık ya da ishal yapmayan demir ilacı yok dedi doktor. Çok zor demir ilacı kullanmak ne yapacağız bilmiyorum
Bilge_11 Sevalinkaa Dışkının koyulasmasi disinda birsey yapmadı ben rahatlıkla iciyorum. Sadece eczacı yemeklerden önce al dedi aç iç dedi
Balannebalcocuk Ferro sanol gyno kullanıyorum 1 ay oldu normalde çok kabızlık yaşayan birisi olarak şuan aksine ilaçta herhangi bir sıkıntı yaşamadım bazı günler daha az su içmeme rağmen 🤩
Simge_celen_ozyildiz_ Mervece_16 yok hiç öyle birşey yaşamadım bulantı hamileliğimin başından beri var oda araca binince ilaç bende 0 yan etki yaptı 😂