Çatı muayenesinden sonra doktorum çatimin uygun olduğunu söyledi biz de 40.haftaya kadar hep normaldi. Sancılarım vardı ama düzensizdi hep. Doktorum 40+0 da yani 14 Haziran sabah 8 de hastanede olmamı söyledi. Gittiğimizde ilk önce nst ye bağladı sancılarım yine düzensizdi. Ve yatış işlemlerini yaptık. Saat 10 da hastaneye yattım acilma kontrolü yaptı 1cm di. Ve rahim ağzının yumuşaması için fitil yerleştirdi. Öğlene kadar herhangi bir değişiklik yoktu acilmada. Suni sancıya başladık. Bir süre sonra bebeğimin kalp atışları düştü sanciyi kesti doktorum 2 saat nst de bağlı kaldım bebeğimin nabzı düzeldi tekrar başladı suni sancıya saatler ilerledikçe sancı artıyor dayanılmaz hale geliyor ancak açılma ilerlemiyordu. En son saat 20:30 daki muayenede halen ilerleme yoktu ve doktorumla beraber sezeryana dönme kararı aldık. Hemen ameliyathane hazırlandı. Korku heyacan hepsini bir arada yaşıyordum ve artık yorulmuştum bebeğimin sağlığını çok merak ediyordum. Saat 9 a gelirken ameliyathaneye indirildim. Anestezi doktoru geldi bilgilendirme yaptı spinal olmaya karar verdim. İğne öyle abartılacak kadar can yakmıyor. İğne vurulduktan sonra parmak uclarimda uyuşma sıcaklık hissettim. Sonrasında işleme başladılar tansiyonum düştü ve midem bulandı iğne yaptılar ve düzeldi durumum. 21.30 da oğlusum doğdu. Kanala yerleşip doğum gerçekleşmediği kafasi biraz şişmişti. Göğsume.koydular ten tene yaptık. Tarifsiz bir his kelimeler yetersiz tarif etmeye.Memeyi tutmadı ilk başta üşümüştu sonra benim dikislerimi dikti doktorum. 10 u geçiyordu odaya çıktık. Yakınlarımız gelmişti. Duygusal anlar yaşandı odaya gelince. Sonrasında emzirmeyi denedim ancak tutmadı. Uyuşukluk gitmeye başlayınca ağrım başladı hem damardan hem kalçadan ağrı kesici verildi. Kum torbası koyuldu ilk başta çok ağrı oluyor ama sonrasında alışıyor insan. Ara ara gelip karnıma bastirdilar. Gece 2-3 suları ayağa kaldırıp yürüttüler ilk kalkış çok zordu yere bakmadan yürüdüm 5-10 adim atıp geri yattım. Sezeryan olduğu için 2 gece yatırdılar. 2 sabahta kendi doktorum ve oğluşumun doktoru gelip kontrol etti herşey yolundaydi şükür. Cuma öğlene doğru evimize geldik şükür. Hemen duşa girdim sütümün gelmesine faydası oldu. Evlat çok bir duyguymus kucağa alınca anlaşılıyor.Bayağı bir uzun oldu ama her ayrıntıyı yazmak istedim. Sorularınız olursa yazabilirsiniz kızlar.