Ayse_guney 60 günümüz kaldı hayırlısıyla sağlıkla ama günler geçmiyor ayaklar davul gibi oldu mide yanması hat safhada mideme bı kramp giriyor karnım taş gibi oluyor bide iştahsızlık var bu aralar hayırlısı bakalım
Gumus25 Ayse_guney 54 gün kaldı. 99 dan sonra ilk başta çabuk düştü ama artık daha zorlanıyorum yavaş geçiyor sanki kendime hedef koydum bayram geçince şu kadar bu geçince şu kadar diye motivasyon ediyorum kendimi 😃
Safinaz27 Ayse_guney doktor rapor verdi ağrılarım var evde olmak da zor g geçmiyor saatler bi de pilatesi de bıraktırdı
Hbb50 Ayse_guney Bende aynıyım 60 gün kaldı ama sanki 600 gün var gibi geldi bende istahsizim kramplar girio yavaştan mide yanması bulantı oluo inşallah geçecek bunlarda sabır ve dua çok önemli 🙈
Esranrbal Ayse_guney geçmiyor geçmiyoooorr son 22 diyorum çünkü bugün de bitti 😂😂 hele son haftalar daha zormuş vallahi yapacağım dediğim bir haltı yapamıyorum 😂😂
dilay_06 Ayse_guney bugün hastane çantasını hazırladım günde 2 kez uyuyorum yürüyüş yapmaya çalışıyorum ve her gün pilates topu üzerinde zaman geçirmeye çalışıyorum
Havvaca Ayse_guney kim dediyse bana da gösterin vuram ağzının ortasına 😂😂 son 46 benimde 4 5 senedir hamile gibiyim önceki hayatımı hatırlamıyorum. 😂😂
shadan Geçen yıl nisan ayında hamile kalmıştım maalesef temmuzda düşük yaptım 3 ay sonra yine hamile kaldım ve şimdi 12 günümüz kaldı zaman geçmek bilmiyor yani gerçekten hep hamileymişim gibi hissediyorum