Gizem1812 Kizlar 32.haftadayim ve asiri istahsizim. Bu haftaya kadar kendimi zorlayarak ortaya karisik geldim. Cok saglikli beslendim diyemem balik tavuk zaten yiyemiyorum. Yumurtayla eti dualarla falan yedim 😂 ama hic acikmiyorum. Acikmayarak yemek cok kotu bisey. Bebegim de oyle cok kilolu degil 32 hafta 1800 gr. Gelisimi falan onde diyemem karin cevresi gerideydi hatta. Ama sonlara yklastikca hic bisey yiyemez oldum. Beni sorarsaniz ben 20 kg aldim 😂 doktor da inanmiyo istahsiz olduguma ama inanin zorla yedim herseyi. Simdi zorla da olmuyo suan aksam yemegi yemedim mesela. Yemedigim icinde vicdan azabi cekiyorum. Nolur bana akil ve moral verin 😢
Ada022 Gizem1812 ya bende 30+5 bende çok iştahsızım hele kahvaltı hiç yapasım gelmiyor zorla yapıyorum, 27+1 1079 gramdı 31 haftalıkken yani cuma günü gideceğim bakalım kaç kilo olacak
Osi30 Gizem1812 Bende 27 haftamdayım.Havalar ısındığı için sanırım aynı durum bendede var.Resmen yemek yemek istemiyorum. Zorla yiyorum.Tavsiyem olabildiğince ara öğün yap muz, süt vs hemen tüketebileceğin bebeğe kilo aldırabilecek şeyler.Hemde insan en azından kendini biraz olsun iyi hissediyor.Ben bu şekilde yapmaya çalışıyorum iştah sıfır çünkü.
leila1 Gizem1812 ben günde 2 öğün yapıyorum ama bebek için ara öğünlere önem veriyorum. Muz ceviz fındık süt incir kayısı bunlar günlük tükettiğim şeyler. 28. Haftada 1100 gr dı kilosu iyi demişti doktorum.
binnur64 Gizem1812 ben de 33 haftalık oldum Allah bi iştah vermiş yemekten kalkar kalmaz acıkıyorum 🤦🏻♀️şimdi yine acıktım yatmadan ne yesem diye düşünüyorum
aytnariz Bende iştahisizim 35 haftalık hamileyim çocuğun cekisi 2200 . inkişafi normelse bir sorun yok.
Gizem1812 aytnariz yani iste bu hafta karin cevresi geri cikti. Doktor normal dedi ama ben tabi uzuldum 😢 umarim diger kontrole toparlamis olur
Gizem1812 Osi30 muzu gunde 2 tane yiyim diyorum. Kefir icmeye basladim bi de sut iciyim diyorum. Ama ana yemek yok yani. Yesem de faydasiz seyler kizartma falan ya da sebze yemegi :(
Gizem1812 leila1 ya da ogle yemegini atlarsam bende belki aksam acikirim. Ama ogle yemegi de ye diyo doktor :(
nefessmommm Gizem1812 ah aynı dertten bende müzdaribim 25+5 haftalığız Havalar ısındığı için sanırım hiç bir şey canım istemiyor acıkınca soğuk meyve ve bol suyla geciştirmek istiyorum. Üzülüyorum beslenemiyor diye. Yani kafana takıp kendini ve bebeğini strese sokma bence inşallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız
Gizem1812 nefessmommm yani ister istemez takiyorum ama artik allaha emanet. Insallah hepimiz saglikla kucaklayalim yavrularimizi 🐣
Fidanfidan Gizem1812 Bende de şuan öyle diyebilirim. Yaz olduğu içindir belki de. İnsanın canı yemek çekmiyor. Ben de ihmal ettim bi ara öğünleri.Bebeğin ultrasonda karın çevresi geri çıkınca yemeğe başladım. Umarım iyi olur🥹
Fidanfidan Ha bi de, tenbellik yaptığım oluyor. Acıkıyorum, ama heç bi şey pişirmek istemiyorum. Sadece meyve falan yiyorum
Gizem1812 Fidanfidan yemek pisirmeyi birakali cok oldu ben 😂 iste o yuzden bazen disarda bazen esim bazen annem ortaya karisik
cerenil Gizem1812 bende 30. Haftamda girdim ve inanın bende aynıyım bebeğimde kilolu değil ve vitamin takviyesi dahi kullanamıyorum kustugum için 7 aydır prilam içiyorum ona rağmen vitaminler kusturuyo kan surubuna yeni başladım şuan ağır grip geçiriyorum antibiyotik kullanıyorum diye ona da ara verdim vicdan azabından ölüyorum Allah’a emanet çok zorluyorum kendimi biseyler yemeye ama iştah yok yumurta et nefret ediyorum arada tavuk belki kuruyemiş meyve peynir falan agirilikli beslenmeye çalışıyorum muz falan sizde öyle yapın isterseniz 🥺🌸
Gizem1812 cerenil ay insallah duzelelim hepimiz etli butlu cocuklar doguralim ya. Ben kusmuyorum ama kusmaktan beter cok detay vermiyim ama yok yani :(
leila1 Gizem1812 benim akşam yemeği saatim 5 ona göre ayarlıyorum. Sabah ta 9.5 10 gibi güzel kahvaltı yapınca ara öğünle öğlen geçiyor
cerenil Gizem1812 inşallah çok uzuluyo insan yiyemeyince falan mide bulantısı hapı bulantıyı çok güzel kesiyo deneyebilirsiniz doktorunuza danışıp