Sevince Merhaba kızlar, 22.haftayı devirdim aniden gelen baş dönmesi aşırı halsizlik ve tabi ki mide bulantısı. Tansiyon düştü benim ama en başından düşmüştü, tabi ki doktorum normal diyor yine de yarın gideceğim ama yaşayan var mı?
Sevince Yenibirannee kan ilacına başladım çok oldu yarın kan vericem ama garip bir şekilde geldi gitmiyor bakalım.
Yenibirannee Sevince benim ablamda da gecen hafta ayni şikayetleri vardi da doktoruna gitti kan ilaci da işe yaramamış kan taktılar suan gayet iyi. Onun icin dedim baktırın isterseniz
Sevince Yenibirannee sağolun aynen öyle geçmedi yarına gidicem aç karınla kan mı bağlarlar serum mu ☺️ çok zorluyor.
Yenibirannee Sevince ablama direk kan taktılar onunda çok düşmüş kan değerleri. Halsizdi zaten kolunu kaldiramiyordu bizim israrimizla gitti :) doktorunuz duruma gore hangisinin iyi geleceğine karar verir sonuclariniza gore 🌸😊
Sevince Yenibirannee inşallah kuzum gerçekten yürümekte zorlanıyorum uzanınca iyi kalkınca dönüyor, bende geçer mi diye bekledim geçmiyor, hamilelik işte her şey oluyor beklenmedik anda. Ama yine de güzel 🤍💕❣️
Sevince Yenibirannee gerçekten kansızlık çıktı, damardan verdiler ilacı.hemogram kan değerlerin çoğu 4-5 puan düşmüş. İnş kendime geleceğim.
Sevince 1melekannesi3858 hemogramın içinde 3 harfli kan değerleri var, onların bazıları verilen referansa göre düşük çıkıyor. Ama her şeye baktırman lazım, vitaminlere kana, şekere, troide.. Emin olmadan vermezler damardan ilaç.
Sevince Yenibirannee tşk inşallah, bir doz aldım 1 aya bir daha verecekler, senin abla kaç günde kendine geldi.
Yenibirannee Sevince benim ablama direk kan taktiklari icin hemen iyi geldi. 2haftada 1 takilacakmis doguma kadar. Son 1 ayı kaldi onun