2 gün öncesine kadar burda doğum hikayeleri bebek gelişimlerine kadar okuyan ben evet 2. Kez anne olmanın tadına vardım elhamdülillah benim doğumlarım çok çok zorlu ilerleyen doğumlar olduğu için pek pozitif gelemiyorum maalesef size ama dinlerseniz bende hikayeme başlayayım ☺️ 18 Haziran günü başlayan sancılarım gece saatlerine kadar sürdü açılmalarım olmuştu 3 cm di ama daha doğuma var bugün yarın her an da gelebilir hazırlıklı ol da demişlerdi neyse bizde o gün yürüyüş sıcak duş suquat ne varsa yaptım doğumum kolaylaşsın açılmam tez olsun diye ve bide o gün lekelenme görmüştüm koyu renkliydi nişan diye tahmin etmiştim öyleymiş o gece 12 de sancılarım artmaya başladı 1 saat öyle uyumuşum 1 de uyandım nasıl şiddetli karın ağrım var belden giren ama öyle böyle değil hemen dakika tuttum 5 dakika da 1 geliyordu evet dedim sanırım başlıyoruz . 2.30 şu biz hastaneye gittik açılmaya bakıldı 5 cm dediler yatış verildi . Hemen kanlar alındı yukarı çıktım saat 3.30 falandı nstye bağlıydım deprembölgesinde olduğum için o gece çok şiddetli bi sallantı oldu Malatya da hastane çok kötü şekilde sallandı içimi 6 Şubat korkusu sardı tabi bir yandan sancılarım çoğalıyor . Neyse ki allahtan çokta uzun sürmedi açılmaları kontrole gelen hemşireler sabah saat 5 de 8 cm olmuş dediler doğuruyorum diye nasıl kıvranıp açtı çekiyorum ölüyorum sandım hep burda pozitif hikaywler okudum ikinci doğumlar kolay olur diye hep kendimi ona hazırladım ama bi yandan içim de hep sanki son anda sezaryen olacakmışım gibi geliyordu hatta o gece eşime de dedim sezaryene alacaklar gibi hissediyorum ama nasip bakalım dedik . Devlet hastanesini bilirsiniz öyle anne bebek tehlikeye girmedikçe almıyorlar benim açıklıklar çok güzel ilerledi ama rahim çok geride bebek kafasını bir türlü oraya sığdıramadığı için 7 ye kadar bekledik olur diye doktor baktı olacak gibi değil alel acele hemen ameliyata aldılar iki doğumu aynı anda yaşadım ama öyle zor öyle kötü oldum ki bi an gerçekten o masada kalacağım sandım evde bi evladım daha var dua ediyordum hep . 8 de bebeğim dünyaya gözlerini açmıştı 🥰🥰öyle güzeldiki mis gibi kokuyordu 🥹 ameliyat hanede tek başıma kaldım benek gitti benim ameliyatım devam ediyordu çok üşümüştüm çıktığım da bebeğimin odada olduğunu gördüğüm de sanki o kadar acı hiç çekilmemiş gibiydi 🥰 tabi ben kolay bişey sanıyordum sezaryeni ama hiç de öyle değilmiş 2 gün oldu hala yürümede çok zorluk çekiyorum çok şükür sağlıklıyız ama gaz sancısı büyük abdeste çıkamama beni çok zorluyor . Bu da benim doğum hikayem korkutmuş gibi olmasın herkesin doğumu farklı hatta doktorum bu açılma ile normalde 1 saat içinde normal doğum yapman lazım ama olmuyor dedi o yüzden benim hikayem de böyle oldu Rabbim herkesin evladını korusun inşallah sizlere bağışlasın ❤️