Busrabulduk- Kızlar selçuk tıpta ayşegül hanıma detaylıya girmek istiyorum fiyat hakkında bilgisi olan var mı gidenler deneyimlerini yazabilir mi
Busratuncay2911 Ben Selçuklu tıp özel bölüme Mehmet kulhana gidiyorum detaylı için yönlendirdiği doktor ücreti bir ay önce falan 700 küsurlerdeydi canım
Bizimasalimiz Şehir hastanesinin Ultrason cihazlarını da çok iyi diyorlar. Oradaki perinatoloji lerde mi ücretli acaba
Bizimasalimiz Busrabulduk- Niye öyle dediniz. Bi şeymi oldu bende oraya gitmeyi düşünüyordum. Gitmesem mi
Busrabulduk- Bizimasalimiz 2 doktora gittim ikiside birbirinden suratsız kendini beğenmişler en sonunda bana down sendromu teşhisi koydular özele gittim öyle bir risk yok denildi korkutacakları kadar gerçekten bi işe yaramaz
4Serap4 Busrabulduk- merhaba tarama testinde mi ortaya çıktı bu durum çünkü şuan benim başım da da aynı şey var da 3 lü tarama testi down sendromu 250 çıktı aşırı tedirginim
Hatice_kubra Busrabulduk- evet onlar suratsız genelde çoğu hastanede Güleryüz beklemiyoruz yok zaten Meram tıpta Fatma kılıç var onada bir bak istersen