Haticeozturk Migrenligebe Mhtpgnby canim doktor bana 1.lt.suya 1 yemek.kasigi tuz 6 kahve kaşığı karbonat katip sabah akşam öğle burnuna çek kbb doktoru verdi bana bunu
ebrarmom08 Mhtpgnby canm meyve falan ye sicak bisiler ic ama herkesin dedgi zencefil vs onlari icme biliyosundur dusuge sebp oluyomus
Haticeozturk Mhtpgnby içtim bitti geçmişci ama.oksurcem.die gene hafifden kuruluk ağrı olmaya basladi
Haticeozturk Mhtpgnby öksürük zor canim ya hem.bogaza hemde sırtımda ağrıya sebeb oldu ballı kahve türk kahveside iyi geliyomus
Parleur Lutfen bi doktora gidin hamileligin ilk zamanlari grip tehlikeli diye biliyorum. Bende bir haftadir yatiyorum griptn zmalesef antibiyotkle atabildim biraz daha iyim ama henuz tam iylesmedimde. 21 haftalik hamileyim. Doktorum sakincasi yok dedi. Tabi her doktor farkli gorustede olabilir. Cok gecmis olsun
Mhtpgnby Parleur Son evresindeyim canim cok kotuyken gitmedim simdi iyilesmek uzereyken gitmeme gerek kalmadi diye dusunuyorum hafif tikanikligim kaldi iste .. sali gunu gidicem zaten doktora insaAllah birsey olmaz 🙏
Selma19 Hamileliğin ilk haftalarında ateş geçirip ilerki dönemde sıkıntı yaşayan oldumu yani bebeğe zararı olan var mı arkadaşlar bilgi verirmisiniz
Selim_Alparslan eoa toz zencefil bal karabiber karıştır canım 1 2 tatlı kaşığı boğazını yakar ama iyi geliyor
Selim_Alparslan Gul33 ben 3 aylıkken grip olmuştum ve yedim bir şey olmadı böyle şeyleri ilk defa duyuyorum 🤔