Mekklc Azrakbay0 Son regl tarihine göre 5+4 teyimm bugün de kesemizi gördük çok şükür bayramdan sonra da kalp atışını duymak için gidicez 💖
Armoisee Benim de uygulamaya göre 5+1, son adet tarihim 16 Mayıs. En son pazartesi günü beta hcg 517 çıkmıştı tekrar test vermedim. Doktor randevum cumartesi inşallah ben de keseyi görürüm 🥹🤲🏻
Yesiiimm Armoisee İnşallah canım son adet tarihimiz ve haftamız aynı bende dün vajinal ultrasonla bakıldı göremedi doktor beta hcg 3726 çıktı Cuma tekrar gitcem inşallah sağlıkla görürüz hepimiz🙏🏻
Yesiiimm Bahar03_ Hayırlısıyla görürüz inşallah çok var bu şekilde olan içimizi ferah tutalım bizde🙏🏻
Yesiiimm NURGUL97 Ahh maşallah ya çok sevindim sağlıkla kavuşun inşallah bebişinize😍 darısı bizim de başımıza inşallah🙏🏻
Yeniannis-s NURGUL97 bende 5+1 olacağım yarın karından yapılan ultrason ile mi göründü inşallah brnimde yarın görünür
Armoisee Yesiiimm ben de karından görmezse vajinal istemeyi düşünüyorum bir zararı da yokmuş sanırım, bayram öncesi en azından keseyi görsek de öyle söylesek ailelere diye düşündük 🥹🤲🏻 cuma-cumartesi arka arkayaymış randevular da güzel haberler alırız inşallah 🤩
Tugcemiss- Yesiiimm Eğer ultrasonla baktırcaksanız çok idrara çok sıkısık gidin ben ilk gittiyse çok sıkışıktım 2mm görmüştü doktorum
Yesiiimm Armoisee Ahh inşallah ya bende aynısını diyorum bayrama güzel haberlerle girelim inşallah😍 gerçi benim 3,5 yaşındaki kızçem susmayacağı için bizimkini herkes öğrenmiş oldu🤷♀️ hayırlı sağlıklı haberler alalım da inşallah🤩
Yesiiimm Tugcemiss- Bu sefer ultrasonla mı yoksa yine vajinal mi bakar bilmiyorum ama teşekkür ederim her ihtimale karşı sıkışık giderim😇