Youngplanner KesSesinibe peki 25. Haftada yıkayıp ütüleyip kaldıran ben 😂 kız boşver yıka koy ne tozu çocukları bukadar sakınıyoruz onlar gidip parkeleri yalıyo yap rahat takıl son haftalar
Yrgnnnnnn KesSesinibe 33 hafta yeni bitti bugün yıkadık 😍yaeın ütü ve çanta 💼 hazırlayacağım inşallah
aylince23 32 haftalığız bu hafta bitirdim bende. Kapalı dolapta dursun bişey olmaz kendi kıyafetlerimiz de duruyo sonuçta.
Sedaozz KesSesinibe Bende 30+2 deyim uzun zamandır alıyorum eksikler bir türlü bitmiyor 😊 bayram dönüşü 33 34 hafta gibi yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum.
Hilal2 30 haftada herşeyimi yapmıstım iyiki yapmısım valla yapamazdım evimin günlük temizliğini yapamıyorum bence bi an evvel hazırlayın kenarda beklesin
zeynozey KesSesinibe 32. Haftamız yıkadım ütülüyorum yavaş yavaş bi yandan bavul hazılıyorum. Ağırlaşmadan yaparsan faydana olur canım☺️
Hatice_7 KesSesinibe bence yap çünkü ben 33. Haftamdayim daha yeni yaptım yaparkende çok zorlandım 30. Haftada çok ağırlaşmis olmazsın senin için daha iyi olur
Sellmaseellma KesSesinibe ne kadar erken o kadar iyi bu haftadan sonra birden ağırlaşacaksın farkında bile olmayacaksın 32 yi geçirmemeye çalış derim tozlanma da olmaz sonuçta dolaba koymayacakmısın