Filizsmh 33+6 haftalık hamileyim 29dan beri sancılarım var artık dayanılmaz hale geldi serumda progestanda işe yaramıyor düzenli 100lerde sancılarım 2cm açılmam var doktor artık iyice aşağıya inmiş birkaç güne doğar dedi. Kilosu suan 2300-2400 civarı 4 doz ciğer geliştirici oldum. Sormak istediğim Doğumdan sonra bize normal hastane çıkışları olmaz dimi prematüre birkaç takım almalımıyım? Yoksa bu haftalarda zaten yoğun bakıma girer giydirilmez mi?
Deletedmom434 Filizsmh yoğun bakıma girmesi tamamen ciğer gelişimi,sindirim sistemi emme refleksi gibi şeylere bağlı ben 2350 doğurdum kızımı hastane çıkış takımı biraz büyüktü prematüre takım al derim
Ysn Filizsmh Allah yardımcınız olsun haftanız küçük değil kuvoze girmeyedebilir ama girerse de Allahın izni ile çok az durur inşallah
deniz2019 Filizsmh 2200 kg ile 2 arkadasım çok yeni doğum yaptı ikiside kuveze girmedi 🙏🏻 bence kıyafet alın inşallah sağlıkla ewinize birlikte gidersiniz
Filizsmh Deletedmom434 en azından iki hafta daha kalsaydı ama kısmet bakalım. Doktor düzenli sancı olduğu ve rahim ağzı uzunluğu hergün biraz daha kısaldığı için artık bişey yapmayacağız Doğumu bekleyeceğiz dedi. Teşekkür ederim ben dediğiniz gibi ne olur ne olmaz en azından 1 takım alayım.
Filizsmh Seresozge 2 gündür gece bile uyuyamıyorum adet ağrısı gibi ağrım var ve arada karnım taş gibi olup ıkınma isteği oluyor doktor ıkınma daha çabuk aşağıya iner dedi ama refleks olan bişey galiba elimde değil... 😒