Ezgugrs Hamileliğin 27. Haftasına girdim son 2 haftadır sabahları uyandıgım ellerim parmaklarım çok agrıyla uyanıyorum şişlik pek yok ama agrı var bükemiyorum basına gelen varmı kızlar
[silindi] Ezgugrs eveet bugun sordum hatta magnezyum eksikliginden dedi doktor. Magnorm eritmeli tablet kullanmaya basladim aksam yatmadan iciyorum sabah elim ayagim uyusmasin agrimasin diye.
Sevval0308 Ezgugrs o haftadan 37.haftaya kadar çektim halen devam :) gece başka bir yastığa düz bir şekilde uzatıp anca uyuyabiliyordum hayırlısıyla evlatlarımıza kavusalim da ben 23.den beri magnezyum kullanıyordum bu hafta biraktik
Gulden91 Ben uzun süredir kullanıyorum doktorum ben demeden çok erkenden verdi çok şükür ödem kasılma yok
siyabe Ezgugrs içiyorum ama bana pek fayda etmiyor ilk hamileliğim çok rahattı ama şuanda sağlam yerim kalmadı her yerim ağrıyor kulaklarım kapandı dişlerim ağrıyor burnum şişti 😒😒
Ezgugrs siyabe ya benimde ilk hamileliğim ama söyle bir sorun var bu hafta basladı gögsümin altındaki kemik agrıyo ve asla oturamıyrun ya