Zeyneb_mihrap76 Kızlar toz deterjanı aldım ama yumuşatıcı karar vermedim arama kuşamını yumuşatıcı için post yazdım ama bulamadım mecbur açmak zorunda kaldım aldığınız kullandığınız bebek için çamaşır yumuşatıcıları yazar mısınız
ayseaaksoy Zeyneb_mihrap76 yumuşatıcı ve toz deterjan almadım zararlı diye duymuştum, omonun parfümsüz sıvı deterjanını aldım ekstra yumuşatıcı kullanmayacağım
Zeyneb_mihrap76 Gizem60 ama bebek yumuşatıcıları onlara özel hazırlanıyor mühendisin oğlu diye biri varsa instagramda içeriklerini araştırıyor öyle söylemişti
nergismom Zeyneb_mihrap76 yumoş bebek aldım canım ama battaniyelerinde kullandım sadece 👍🏼 yoğun kokuyo çnkü
Sirine34 Vallahi lavantalı toz granül sabun çok güzel kokuyor ve çokta güzel yıkıyor yumuşacık oluyor hem güvenilir yumuşatıcı içerisinde envai çeşit kimyasal var ne kadar bebek için olsada ama yine siz bilirsiniz
adatuna Zeyneb_mihrap76 green clean markasının alabilirsiniz ben kendim ve ailem için de onu kullanıyorum
sevcanbyhtn Zeyneb_mihrap76 uni baby nin yumusaticisini aldim pembe kapakli olani mis gibi kokuyo hipoalerjenik icerigide az az kullansak bi sorun olmaz bence