Lamiya23 Merhaba, kisti olub hamile kalan varmi? ya da tedavi olub kalan? 2 ay once ilk defa düşük oldu, uzide bakanda kist gorundu 66mm. bu gunde bakıldı duruyordu daha basqa kucuk kistlerde vardi. tedavi ile kecirmi? yeniden donurmu??
Ceren1993 Lamiya23 hamile kaldım kistim varmış 5 cm en son 3 hafta önce 7 cmdi 7+1 de şuan 10+2yim cuma kontrol var bakalım ne oldu kistim
znkara Lamiya23 sol yumurtalığımda 6,5 cm dermoid kistim vardı 2. Yi düşündüğümüz için muayenede farkedildi boyutu büyük olduğu için aldırmadan hamile kalamayacağımı söylediler 3 ayrı doktora gittim kasım ayında laparoskopi oldum nisan ayında hamile kaldım
ayseaaksoy Lamiya23 kistim varmış zaten hamile olduğumda ilk kontrolde öğrendim doktorum küçük doğumda geçer diye düşünüyorum demişti
Lamiya23 heleninannesi hamileliye engel olmuyormu? sonra nasıl oldu? bazıları qaliba hamilelikde yaranıb sonrada yok oluyormuş.
Lamiya23 znkara tedavi ile gecmezse banada laparoskopiyi soylediler. ameliyyat yumurtalıklara zarar veriyormu? bazıları yumurtalığın bir kısmının götürülüceyni söylüyordu🥺
znkara Lamiya23 bende ilk ilaç tedavisi oldum geçmedi doppler ve mr sonucunda dermoid kist olduğu çıktı onunda tek çözümü cerrahi başka şekilde tedavi olmuyor benim yumurtalıklarım temizdi çok şükür zarar vermemiş ama devlet hastanesinede gittim ordaki doktor sol yumurtalığımı komple alacağını söylemişti eğer kötü huyluysa komple rahim alınmasından bile bahsetti allah devlete düşürmesin gerçekten güvendiğiniz bir doktorda ameliyat olmanızı tavsiye ederim