Tusse18 hilalllhrm temmuzda Sabahattin Altunyurt a gidicem nakit 1200 tl ücreti alsancakta kendi doktorum yönlendirdi,yorumları da iyi bakabilirsin
bombshell hilalllhrm ben Cenk Gezer e yaptırdım yaklaşık 1 ay önce. 1500 nakit 1600 kart. İlk gebeliğimde de kendisine gitmiştim çok iyi bir perinatologdur. 1 saat sürüyor muayenesi.
Sinemarslann35 Çınarlı hastanesinde gelinimiz yaptırdı yarım saatten fazla sürüyor ve fotograf verıyor . 4-5 ay once 1000 tlydı canım bak istersen
Buketduru35 Ao526- memnun kaldınızmı kaç dakka sürdü bende 20nci haftamda gideceğim siz kaçıncı haftanızda gitmiştiniz?
hilalllhrm Merve_vrl muayene ücretinden ayrı mi verdiniz ben orada calibe hocaya gidiyorum oda beni Gürsoy beye yönlendirdi sadece mi 1265 veriliyor.
defneveannesii_ 1715 TL’ye yaptırdım İzmir medicana hastanesinde. Mayısın başında gittim. Cüneyt bey var perinatalog on numara bir doktor, kafanızda bir gram soru işareti bıraktırmadan ilgileniyor ve yaklaşık 45 dakika sürüyor. Çok memnun kalmıştım🫶🏻 zaten şimdi de artık rutin kontrollere kendisine gidiyorum😇
babymomy_ hilalllhrm Çınarlı hastanesinde yaptırdım doktordan çok memnun kaldım 30 dk sürdü yaklaşık . Geçen ay gitmiştim 1.000 TL idi
MommyMervee Kızlar merhaba, Bende medicana Cem hocaya gidiyorum, fakat bütçeyi çok aşıyor özel hastane, daha uygun öneriniz var mı ? Birde özel sağlık sigortanız var mı? O halde bu fiyatları mı ödüyorsunuz ?
mikmik_ MommyMervee Acıbadem sağlık sigortam car, detaylı ultrasonu hiçbir sağlık sigortası karşılamıyormuş o nedenle nakit olarak ödeme yaptım ben evet😕
MommyMervee Yani birde daha doğum konusu var henüz bilgi almadık çok erken olduğu için Medicana için fiyat alan oldu mu?