Pazartesi günü doktor kontrolüm vardı hatta sonrasında burda post açmıştım bebiş doğum kanalına girmiş diye. Doktor bayrama kadar evde yatış verdi Bayramı geçirmeni istiyorum kanala girmiş ve bebiş çok aşağıda dedi bugün sabah kalktığımda lavaboda farkettim sümüksü kanlı akıntı geldi doktorumu aradım çağırdı hemen gittim ultrasonla baktı suyuna fln sıkıntı yok alttan muayene etmek istedi açıklık varmı diye ayrıca çatınada bakim dedi o çok tedirgin olup korktuğum çatı muayeneside yapılmış oldu (asla korkulacak bişe değil sadece benim ilk alttan muayenem olduğu için birazcık çekindim hepsi o) açıklık yok ama yumuşama var tutabildiğimiz kadar ilaçlarla tutacaz en azından 20 gün dedi şuan doğarsa küvöze girme ihtimali var dedi sancım var mı diye nstye baktı sancıda yok fitil Progestan verdi. Nstde inanılmaz sinirim bozuldu kendimi tutamadım çok ağladım elimde olmadan çok canım sıkıldı içimde bir his bayrama kadar sabretmck oğlum doğacak gibi hissediyorum doğup küvöze girerse diye çok üzülüyorum 😢😢