edalingoo Merhaba ben pazar günü kan verdim bta hcg 5025 çıktı dün tekrar verdim 9675 çıktı. Ama ultrasonla bakıldığında kesenin görüldüğünü içinin belirsiz olduğunu söyledi dr 🙄 Boş gebelik olabilir sanıyorum ??
cicegim_234 edalingoo canm hic stres yapma bnmde 9 binlerdeydi kese göründü bebek gorunmedi 2 3 haftasinra hem bebegi hem kalp atisini duydum biraz beklemen.lazim
Kediannesi1 Kaç haftalıksınız bazı doktor abartıyor erkenden korkutuyor boş gebelikte de beta artar diye biliyorum ama doktorlar yine de 7-8 haftaya kadar bekletmeyi seçer genelde
YesimAykut edalingoo benim sat 23 nisan canım daha yeni duyduk kalp atışını ve daha önce gittiklerimde bebek de görünmüyordu, hayırlısı olsun daha erken bence bebek ve kalp atışı için az daha beklemeni öneririm
Rukiss35 edalingoo normaldir İnşaAllah canım benimde dediğim gibi aynı durum kese var ama bebek yok haftaya gidicem İnşaAllah görünür ikimizin de
Catsofmom edalingoo Ben 3 haftadayken daha kese bile doğru düzgün görünmez diye ultrasona bile almadılar. Üzülme kuzum sen. Daha çok erken o teşhisi koyması bile imkansız. 5. Haftada gidince gördü keseyi. 7.haftada kalp atışı duyduk
Kediannesi1 edalingoo imkansız ki ne kese ne bebek görünür o haftalarda 5 haftada zor görünüyor zaten
Mavii- Telaş yapmayın 1 haftaya kadar bebeğinizide kalp atışınıda duyarsınız. Doktorlar bayılıyor hep en kötüsünden bahsetmeye
Catsofmom edalingoo 113.5 te yakaladım kuzum ben. 3 haftalık var ya da yok dedi. Ama bhcg kişiden kişiye değişiyormuş. Çok ya da az olması degıl %60 olması önemliymıs. Korkma Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰🙏
Kediannesi1 edalingoo o zaman daha büyüktür uygulamaya son adet tarihinizi girin kaç haftalık söyler ama bekleyin bebek de görünür içinde inşallah
edalingoo Kediannesi1 uygulamada 5 haftalık gözüküyor ama ben cinsel birleşme tarihinden buldum o kadar olması imkansız 3.5 haftalık oluyor 😏