yasemin1622 haftadayız bugün kontrolüm vardı bebeğim hala makat geliş ilk doğumum olucak ve normal doğum olsun çok istiyorum ama bebeğim bi türlü dönmüyo doktor bu haftalardan sonra dönme ihtimali iyice azalıyo artık dedi acaba bu haftalardan sonra bebeği dönen ve normal doğum yapan var mı
Bebegimmmm12345 yasemin1622 bende bugün 35+6 dayım kontrole gittim. Bebeğim makat geliş hala. Bundan sonra çok zor ihtimal döner dedi. Normal dogum yanlısı hocam son zamana kadar bekleriz dönmezse sezaryen olur mecbur dedi. İnşallah döner ikimizinde canım
yasemin1622 Annebebek_33 ay inşallah ya sürekli sağ tarafıma toplanıyo o kadar çok ittiriyo ki sağ tarafımı sanki ordan fırlıcak gibi oluyo doktorda dönmeye çalışıyo o yüzden öyle yapıyo ama sezaryene daha yakınsın şu an dedi ve normalde normal doğum taraftarı olan bi doktor
yasemin1622 Bebegimmmm12345 inşallah aynı işte benimde doktorum bundan sonra zor döner dedi önceliğim sağlıklı olması tabi ama daha ilk doğumum sezaryen olsun hiç istemezdim 😕
Bebegimmmm12345 yasemin1622 benim 32 de baş gelişti sonradan makat geliş oldu bakalım yine döner inşallah sağlıklı olsunlar da artık ne yapalım önemli değil
yasemin1622 Bebegimmmm12345 öyle oluyo mu bilmiyodum bi kere dönerse hep aynı kalır sanıyodum öyle tabi önce sağlık 🙏🏼
yasemin1622 Anneyiimmz açılma kaçıncı haftada oldu peki eğer sezaryen olursa 37’de alıcak sanırım doktor çünkü kilosu da önde gidiyo
yasemin1622 bet9093 allah allah ya demek ki benim içinde hala umut var baş aşağıyken tekrar makat gelişe dönebiliyosa 😄