Cansssx ciceklianne sizi başka bir konu başlığında görmüştüm önce kız sonra erkek denmişti galiba cinsiyet kesinleşti mi acaba?
ciceklianne Cansssx pazartesi başka bir özel doktora randevu aldım. 14 haftalik oluyor bebeğim o zaman 😊
Burcu2434 Eşim 16.12.1995 Ben 27.03.1996 Lütfen bana da soler misiniz Bide erkek yıl kiz yılları söylerseniz çok mutlu olurum.😍
Ftmnr123 serensuat ikinci çocuğumuz olacak inşallah Eşim:30/12/1987 Ben:03/08/1993 Teşekkür ederim şimdiden
cennetomrum serensuat En Buyuk Kizim 4 buçuk yasinda küçük kızım 1 buçuk yasinda ve 14 haftalik hamileyim
serensuat cennetomrum ben eşinizin tarihini yanlış görmüşüm canım tekrar baktım erkek yaa bu 🙈🧿🫢🥹🥹😁💙💙💙 kusura bakma 🙏öğrenince banada yazarsın☺️
cennetomrum serensuat ciddi misiniz ayyy gercekten sevindim yaa valla bu cinsiyet yuzunden psikolojim darmadagin oldu yaaa 🤣🤣🤣insallah oyledir yaaa teşekkür ederimmm yazarim ogrenince canim 🥰🥰🥰🙏🙏🙏😘😘
serensuat cennetomrum yok yok yüksek ihtimal erkek canım, yanlış girmişim tarihi tekrar bakınca gördüm, bence erkek çünkü tutmayan görmedim bu tahmini🙈🫢😁 benimde bir kızım var şimdi erkek çıkıyor bakalım inşallah sağlıklı sıhhatli neşeyle gelsinler
cennetomrum serensuat aminnnn insallah cnm 🥰🥰🥰🥰 valla bilmiyom bende cok istiyorum bu sefer erkek olsun iki meyveyi de tadiyim burdaki çoğu kişi de erkek dedi 16 haftayi bekliyorum kesin net belli olsun diye 🥰🥰🥰😘😘😘 eşim kardesim falan ruyasinda erkek olduğunu görmüş bakalim hayirlisi insallah sag salim kucağımiza aliriz 🥰🥰🥰😘😘🙏🙏❤️❤️